PaysafeCard befizetés fogadóirodákhoz

Home » PaysafeCard befizetés fogadóirodákhoz

Mi az a Paysafecard?

Ha fel akarod tölteni a fogadószámládat, azaz be akarsz fizetni valamelyik online fogadóirodához pl. Bet365, 22bet, stb, csak annyi a dolgod, hogy vásárolsz (benzinkúton, postán, vagy épp online) egy Paysafecardot. Ennek van egy 16 számjegyű kódja és ezt kell megadnod a befizetés során a fogadóirodának, és a Paysafecardon található összeg azonnal meg is jelenik a fogadószámládon és már fogadhatsz is! Amennyiben paysafecard által fizettél be, akkor a nyereményed banki átutalás által igényelheted.

Mivel a magyar bankok nem fogják engedélyezni a ki és befizetést a fogadóirodákhoz, sem betéti kártyával, sem utalással, ezért a legjobb megoldás, ha regisztrálsz magadnak egy Paysafecard számlát! Ha a paysafecard számlával fizettél be az irodához, akkor a pénzedet ugyanerre a számlára ki is kérheted! A Paysafecard számládról pedig kérhetsz visszatérítést, aminek köszönhetően a pénzed átkerül a bankszámládra, így a jövőben is gond nélkül feltölthetsz pénzt a fogadóirodádhoz és ki is fogod tudni venni azt!

  1. Paysafe számla regisztráció: Link
  2. Töltsd le a Paysafecard applikációt
  3. Vásárolj paysafecardot, majd a 16 számjegyű kód megadásával töltsd fel paysafe számládat
  4. Fizess be a fogadóirodádhoz a paysafe számlád segítségével
  5. Kérd ki a nyereményedet a paysafe számládra, majd onnan a bankszámládra

Ahhoz hogy fel tudd tölteni a Paysafecard számládat, először paysafecardot kell vásárolnod! Ennek a legegyszerűbb módja, ha online veszed meg itt: Link  A legmagasabb értékű Paysafecard 25.000Ft, de természetesen vehetsz többet is. Ha ez megvan, akkor belépsz Link a paysafe számládba a weboldalon, vagy a paysafecard applikációba, megadod a kódokat és feltöltöd a paysafe számládat.

Havonta max. 75.000 Forintot kérhetsz ki a Bet365 irodából a paysafe számládra. A paysafe számlával kapcsolatos részletes leírást ezen a Link-en találod!

  1. Paysafecard kuponokat 2000-5000-10,000-15,000-25,000 Ft értékben vásárolhatsz, online vagy akár egy fizikai értékesítési ponton.
  2. Ha telepíted a paysafecard appot, az automatikusan megkeresi neked az elfogadó és viszonteladói pontokat.
  3. A paysafecard rendszerének havidíja az első díjmentes év után havonta 3 euró.