BET365: Alternatív elérési linkek, Applikáció letöltés, Authenticator segédlet

Home » BET365: Alternatív elérési linkek, Applikáció letöltés, Authenticator segédlet

BET365: Alternatív elérési linkek, App letöltés, AUTHENTICATOR segédlet

 

BET365 ALTERNATÍV LINK GYIK

Mi az a bet365 alternatív link?

A bet365 alternatív link egy olyan link, amit a bet365 bocsát ki a partnerei, ügyfelei számára, hogy a magyar játékosok akkor is elérjék az oldalt, ha az esetleg ne töltődne be a hivatalos címről valamilyen marketing célú blokkolás végett.

Miért van szükség bet365 alternatív linkre?

Az előző években a bet365 hivatalos oldalának a címe folyamatosan blokkolás alá került a hazai népszerűsítésének visszaszorítása érdekében.

Ez viszont ne tévesszen meg senkit, mivel a bet365 a világ legnagyobb sportfogadási oldala, amely több hivatalos engedéllyel is rendelkezik.

Ennek megfelelően a bet365 alternatív linkeket bocsátott ki, hogy a magyar játékosok elérjék és teljeskörűen használhassák a bet365 szolgáltatásait.

Szükség van bet365 alternatív linkre?

Pár hete ismét van szükség bet365 alternatív linkre, hogy használható legyen a bet365.

Honnan tudom, hogy egy bet365 alternatív linket használok?

Azt érdemes fejben tartani, hogy a bet365 alternatív linkek lényege, hogy nem a sima bet365.com domain címen tölti le, hanem valami teljesen más domain címen jeleníti meg a Bet365 irodát. Tehát csak a link neve változik meg.

Biztonságos a bet365 egyáltalán?

Akár használsz bet365 alternatív linket, akár nem, a bet365 mindenképp az egyik legbiztonságosabb sportfogadási oldal.

Alapjaiban véve a bet365 egy angol fogadóiroda, amely több különböző engedéllyel is rendelkezik.

A bet365 szinte biztosan az egyik legbiztonságosabb sportfogadási oldal, amit használhatsz.

Melyek például a jelenleg használható Bet365 alternatív linkek?

LINK 1

LINK 2

Frissítve: 2023.11.24.

A bet365 app könnyen letölthető és telepíthető a bet365 hivatalos oldaláról op. rendszertől függetlenül.

Fontos, hogy a számodra szükséges bet365 app-ot ne a Google Play, vagy az Apple App Store-ban keresd, mert a Google és az Apple szabályozásai nagyon szigorúak a szerencsejáték alkalmazásokkal, így a bet365 app sem érhető el itthon a telefonod rendszerét futtató hivatalos Store-ban.

Továbbá, mindenképp érdemes kerülni a harmadik fél oldaláról, vagy a különböző szoftverbázisokból származó bet365 app letöltését is, mert nem lehet tudni, hogy mit rejthet a fájl.

Bet365 app
A képekkel ellentétben a bet365 app magyar nyelven is letölthető.

BET365 ALKALMAZÁS

bet365 alkalmazás letöltés:

  1. A telefonod böngészőjéből menj fel a bet365 oldalára
  2. Menj le az bet365 oldal aljára
  3. Az oldal alján kattints az összes bet365 alkalmazásra
  4. Kattints a letöltésre a számodra megfelelő bet365 alkalmazásnál

A bet365 alkalmazás ezután gyorsan letöltődik a telefonodra. Mivel csak néhány kilobyte az egész fájl, így ténylegesen néhány másodpercről van szó.

bet365 alkalmazás telepítés:

  1. Menj a telefonod fájlok mappájába
  2. Ezután a letöltések mappába
  3. Kattints a bet365 alkalmazás telepítőjére
  4. Engedélyezd a telefonodnak a telepítést

A bet365 alkalmazás ezután települ és akárcsak a Store-ból telepítetted volna, az ikon kikerül a kijelzőre és el is indíthatod a bet365 alkalmazást.

Bet365 alkalmazas
Az összes bet365 alkalmazás link csak akkor jelenik meg a bet365 oldal alján, ha a telefon böngészőjéből érkezünk az oldalra.

BET365 ALKALMAZÁS – ANDROID

Abban az esetben, ha Android felhasználóként keresed a bet365 alkalmazásokat, akkor a fenti lépések mindenképp működni fognak.

  • Egy extra lépés, hogy a letöltéskor a telefonod megkérdezi, hogy biztosan szeretnéd-e letölteni a bet365 alkalmazást, mert nem a Play Store-ból, hanem külsős forrásból töltöd le a programot.

Ebben az esetben viszont nincs mitől tartanod, mivel a bet365 hivatalos oldaláról töltődik le a program.

  • Valamint a telepítéskor is engedélyt kell adni a telefonnak a bet365 app telepítésére, viszont ez is egy egyszerű érintéssel engedélyezhető.

BET365 ALKALMAZÁS – IOS

BET365 APP IPHONE-ON

Az Apple App Store már egy sokkal másabb rendszer. Itt sokkal inkább fordulhatnak elő problémák.

iPhone-ra ugyanis nem tölthetőek le harmadik féltől származó szoftverek, csak azok, amik a Store-ban is fent vannak.

Tehát, ha az App Store-ban nem találjuk a bet365 alkalmazást, akkor iPhone-on nem fogunk tudni bet365 app-ot telepíteni.

Egy megoldás, kerülőút lehet, ha megváltoztatjuk a telefon helyadatait pl. Angliára, mert akkor biztosan látszódni fog a bet365 app, amit egyszerűen letölthettek a Store-ból.

Viszont, ha nincs más megoldás, akkor a bet365 böngésző felületét kell használni, ami elsőre nem hangzik túl jól, viszont az iPhone sebessége valamint a bet365 telefonos felülete konkrétan ugyanazt, esetenként még jobb teljesítményt is nyújt, mint az app.

BET365 AUTHENTICATOR APP

Nem olyan régen bevezetésre került a bet365 autheticator app használata, aminek a fő célja, hogy ne tudjon más belépni a felhasználó fiókodba és visszaélni azzal. Az app-nak van egy helymeghatározás funkciója aminek segítségével hitelesíteni tudod a személyazonosságod.

Fontos megemlíteni, hogy ez a lépés elkerülhetetlen ahhoz, hogy sikeresen használni tudd az appot, ugyanis a hitelesítés nélkül nem tudod megkezdeni a fogadást.

A hitelesítés folyamata roppant egyszerű és csupán néhány másodpercet vesz igénybe.Miután letöltötted majd telepítetted az alkalmazást a telefonodra, fogadd el a hozzáférést a telefonod/tableted kamerájához. Ezeket a lépéseket teljesítve nincs más dolgod, mint a bet365 QR kód beolvasása. Ha ez is meg van és elfogadásra került a QR kód nincs más dolgod és már kezdheted is a fogadást!

ÍGY HITELESÍTSD MAGAD A BET365 AUTHENTICATOR APP SEGÍTSÉGÉVEL!

 

1.) Töltsd le a telefonodra a Bet365 Authenticator alkalmazást az Apple Store-ból, vagy Play Store-ból!

2.) Nyisd meg a Bet365 Authenticator alkalmazást és kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat!

– A telefonodon engedélyezd a hozzáférést a kamerához és a tartózkodási helyhez (Iphone-nál feldob egy pop up ablakot ahol csak rá kell bökni az engedélyezésre “ok”)

– Ezután a Bet365 Authenticator alkalmazásban megjelenik a QR-kód olvasó kamerája, amivel be kell olvasnod egy QR kódot. Ehhez nyisd meg a SZÁMÍTÓGÉPEN/LAPTOPON a Bet365 weboldalát, Ezután felül a (Chrome) böngészőben, a bet365.com domain előtt látsz egy lakatot, amire rákattintva, a legördülő menüben aktiválhatod a tartózkodási hely engedélyezését. Ezután lépj be a Bet365 fiókodba, ahol fel fogja dobni a QR-kódot amit már csak be kell olvastatnod a Bet365 Authenticator alkalmazással. Ha esetleg segítségre van szükséged, állítsd magyar nyelvre a Bet365 irodát és ebben az esetben a magyar nyelvű Chat vagy Email ügyfélszolgálattól tudsz további segítséget kérni!

Ha esetleg nem működik az authenticator akkor nézd meg ezt a videót ahol mutatnak pár megoldást: Link 

TIPP1: A másik megoldás lehet az hogy letöltöd a telefonodra a Bet365 sportfogadó applikációját, és ha ott belépsz, akkor úgy is megoldható a hitelesítés a fenti módszer helyett!

TIPP2: Aki esetleg több bet365 számlával is fogad egymás után mert sikerül ismerőstől barátoktól szerezni, annak most már szükséges lehet új számla esetén új eszközt használni, vagy érdemes VPS-t bérelni a rackforest.com-tól 2-3000 Forintért és egy távoli szerverre telepített windowst használni.

 

Legújabb fogadóirodák
22Bet

Üdvözlő sportfogadási bónusz akár 35000 HUF összegben!

YONIBET

Üdvözlő Bónusz, 50€ ingyenes fogadás.

BETSSEN

Üdvözlő Bónusz, 100€ ingyenes fogadás.