A “Broker” iroda regisztrációja és használata

Home » A “Broker” iroda regisztrációja és használata

Milyen előnyei vannak a “Broker” iroda használatának?

1.) Kapsz egy kis “ingyen pénzt“! Első befizetési bónusz (25%) ami maximum 125€ lehet!

2.) A legmagasabb oddsokon fogadhatsz amely brutális mértékben növeli a profitodat!

3.) Több mint 10 fogadóiroda kínálatából válogathatsz, és MINDENT EGY HELYEN ELÉRSZ!

4.) Egyszerű és könnyen használható, mobilon, tableten, és számítógépen egyaránt!

5.) Végre limitálás vagy korlátozás nélkül fogadhatsz akár NAGY téttel is!

6.) A Mobilos fogadás villámgyors, és leveri a fogadóirodák legjobb applikációit is!

7.) Lehetőséged van olyan fogadóirodákat is elérni, amelyekhez direkt formában nem regisztrálhatnál!

 

A 125€ Bónusz igénybevételének feltétele

A sportfogadásban szeretjük az “ingyen pénzt“, amivel könnyedén tudjuk növelni a bankrollunkat! Amit a legfontosabb tudni az igénybevételről hogy, csak akkor leszel jogosult a bónuszra, ha a következő pontban szereplő linket használod, és regisztrációkor megadod a “25BLACK” promóciós kódot! Tehát ez a bónusz nem jár mindenkinek! 

Főbb paraméterek

  1. 25%-os első befizetési bónusz (max. 125€) . Pl. 350€ befizetése esetén megkapod a max. 87,5€ bonuszt.
  2. A bonusz kijátszásához, 10x kell megforgatni a Bonusz+Befizetés összegét! Azaz ha 500€-ot fizetsz be kapsz 125€ bonuszt ami összesen 625€. 10x kell ezt az összeget megforgatni (625×10) azaz 6250€ értékben kell fogadnod! Tervezd meg a bónusz kijátszását és számold ki hogy mennyi fogadást kell megtenned a tétméreteddel
  3. Csak az 1.8 vagy feletti szorzós tippek számítanak, amelyek nyertes vagy vesztes kimenetelűek! (Void/Érvénytelenített tipp nem számít) Ha egy tippnek megfogadod az ellenkezőjét is, akkor csak az a tét számít bele a megforgatási követelményekbe amelyik a kisebb. (Pl.: over 2,5 goal 2.15 tippet 200€, és under 2,5 goal 2.3 tippet 100€ ért fogadom ugyanarra a meccsre akkor csak a 100€ számít bele a megforgatási követelménybe.)
  4. Minden BetInAsia promóciós ajánlat csak egy személyre, családra, háztartási címre, e-mail címre, telefonszámra, ugyanazon fizetési számlaszámra korlátozódik.
  5. Ha befizettél és megkaptad a bonuszt a BetinAsia Black számládra, azt addig nem viheted át a BetinAsia más szolgáltatásaira (termékeire) amig a megforgatási követelmények nem teljesültek!
  6. A visszaélések bármilyen formája automatikusan a fennmaradó pénzeszközök és az esetleges nyeremény törlését vonja maga után, és további értesítés vagy magyarázat nélkül abszolút számlazáráshoz vezethet. Ne trükközz! A magas oddsok egyébként is mindenért kárpótolnak! A bonusz csak hab a tortán!
  7. Ez az ajánlat a Cryptocurrency opciók kivételével minden rendelkezésre álló betéti módszerre érvényes. “Buddy transferre” nem jár a bonusz, azaz ha valaki másik BetinAsia fiókból küld pénzt neked!
  8. Ez az ajánlat nem vonható össze más BetInAsia promóciós ajánlattal.

Mennyibe kerül a szolgáltatás és mik a költségek?

A BetinAsia nem egy fogadóiroda, hanem egy broker, azaz fogadás közvetítő. A jutalékot forgalom után az irodáktól kapják, ami miatt számunkra nincs plusz költsége a szolgáltatás használatának! Emiatt a BetinAsia nem érdekelt abban hogy a fogadók veszítsenek, ezért a célja a minél magasabb szintű szolgáltatás működtetése, és a játékosok maximális kiszolgálása. A számla nyitás ingyenes, illetve a befizetés

Befizetés/Kifizetés 

A minimum befizetés 100€/$/£. Befizetni lehet e-wallettel (Skrill, Neteller, EcoPayz, stb.), Crypto (Bitcoin és társai), Hitel- / betéti kártyák: Visa, Master Card és Amex, Banki átutalás. A befizetés ingyenes, (Kivéve a bankkártyás fizetés ahol 3% a díj) 

A kifizetés ingyenes. (Feltétele hogy a befizetett összeget 3x forgassuk meg 1,5 vagy a feletti fogadásokkal.

A minimális tétméret 5€.

 

Broker iroda regisztráció

A regisztráció végrehajtása nem kerül sok időbe, de a leírás hosszabb lett mivel szerettem volna tényleg részletesre megírni, annak érdekében hogy minél könnyebben meg tudjátok csinálni!

1.) A Broker iroda regisztrációhoz kattint erre a LINK-re!

2.) Az oldal közepén a “Black” felirat alatt kattints a FEKETE “OPEN ACCOUNT” gombra!

3.) Töltsd ki az űrlapot!

SEGÉDLET: Firstname – Keresztnév, Lastname – Vezetéknév, Email address – Email címed Country – Ország /Hungary/ Currency – Pénznem /EUR/ Promo Code – 25BLACK , ✔️ I agree with terms and conditions, ✔️ Nem vagyok robot

4.) A “Register” gomb megnyomása után az alábbi szöveg jelenik meg. Regisztrációd sikeres volt és ezzel kapcsolatos információkat elküldték az általad megadott email címre! (Ha nem találod az emailt akkor nézd meg a “Spam” Kéretlen levelek, illetve a Promóciók mappát is!)

5.) Kattints az emailben található nagy piros gombra “CONFIRM EMAIL ADDRESS” amellyel hitelesíteni tudod az email címedet!

 

6.) Ezután megjelenik egy oldal, ahol meg kell adnod 2x UGYANAZT a jelszót, amit a későbbi belépéseknél használni szeretnél! A jelszónak tartalmaznia kell legalább 8 karaktert, nagy- és kisbetűket, legalább 1 egész számot, és 1 speciális karaktert! (Pl. PirosAlma99! ) Majd alatta kattints a “CONFIRM” (Megerősít) gombra!

7.) Miután belépünk a fiókunkba az alábbi képet látjuk:

8.) Kattintsunk a felső piros csíkon lévő “CHANGE” változtat gombra, és adjuk meg a születési dátumunkat, lakcímünket és a valós telefonszámunkat! / Date Of Birth – Születési dátum, Phone – Telefonszám, Address – Lakcím (Utca és házszám), Postal Code – Irányítószám, City – Város, State – Állam (Ezt a mezőt hagyd üresen!)

9.) Majd kattintsunk a második csíkon “REQUEST AT KYC” gombra amellyel elindul a KYC (Know Your Customers) folyamat, ahol bizonyos dokumentumokkal kell igazolni magad. (Ez a procedúra természetesen már minden fogadóirodánál ugyanígy szükséges, a pénzmosás és a terrorizmus elkerülése miatt!) Első lépésként tölts fel egy képet Útleveledről, vagy Személyi igazolványodról, vagy Jogosítványodról! (Mindkét oldalát fotózd le úgy, hogy a kép éles legyen és mind a 4 sarka látszódjon!) Ha ez megvan, akkor töltsd fel a képet! Front (igazolvány eleje ahol a képed van) Back (Igazolvány hátulja) Choose File (Fájl azaz a kép kiválasztása)

10.) Ha végeztünk a személyazonosságunk igazolásával akkor második lépésként kattintsunk a mellette lévő fülre, és adjuk töltsük fel egy közüzemi (Víz, Gáz, Villany, Telefonszámla, stb) számlát, amely a nevünkre szól és tartalmazza a címünket is! Vagy töltsük fel egy bankszámlakivonatot! FONTOS hogy 6 hónapnál nem lehetnek régebbiek! A képek maximum 5MB méretűek lehetnek, PDF, PNG vagy JPEG formátumban! Ezután már nem kell semmit tennünk, és maximum 36 órán belül elvégzik a hitelesítést! A sikeres hitelesítésről emailt is fogsz kapni a korábban megadott email címedre.

11.) Miután visszajeleztek, hogy a hitelesítés sikeres volt, befizethetsz a számládra! Ehhez én mindenképp javasolnék egy Skrill e-walletet, ami egy elektronikus pénztárca amelyet minden komoly sportfogadó, pokeres, forexes használ és a segítségével költséghatékonyabban és gyorsabban mozgathatjuk a pénzünket a fogadóirodák között, vagy épp a Skrill számlánkhoz tartozó bankkártyával bármely ATM-nél (anoninm azaz név nélkül) felvehetjük a Skrill számlán lévő pénzünket!

Befizetéshez, azaz a számlád feltöltéséhez, a főoldalon (Home) lévő piros sávban, a “DEPOSIT” ikonra kell kattintatnod! (Az alábbi videóban egy angol nyelvű videós segédletet találtok a befizetéshez, amely a Neteller e-wallettel mutatja be a folyamatot!)

12.) A sikeres befizetés után a pénz a fő számládra került “BIA WALLET”, majd a BetinAsia főoldalán a “Black” feliratos négyzet alatti “Open account”-ra kell kattintanod, és meg kell adnod egy tetszőleges felhasználónevet! Ezután a BIA WALLET-ről át kell vezetni (transfer) a pénzt a “BLACK” számlára. Ha ez megvan akkor a support hamarosan küld egy emailt a “BLACK” számlád belépési adataival, amivel be tudsz lépni a BLACK broker számládra és már fogadhatsz is!