A legjobb fogadóirodák listája

Home » A legjobb fogadóirodák listája

Melyek a legjobb fogadóirodák, amelyeket alternatívaként használhatunk alacsonyabb ligás/piacos fogadások esetén?

Mi profi fogadók, pontosan tudjuk hogy az alacsonyabb ligákra érkező tippekkel lehet a legkönnyebben profitálni. Ezért elsősorban azokat a fogadóirodákat szeretjük leginkább ahol óriási kínálat van amely megfelelő oddsokkal párosul. Aki kezdő vagy kevésbé eredményes sportfogadó, annak mindenképp így érdemes kezdeni a profi sportfogadói karriert, hiszen így a legkönnyebb profitálni minőségi tippekkel, illetve a fogadóiroda bonuszaival már az első hónapban meg lehet duplázni a kezdő bankrollt! A bónusz kijátszását inkább csak azoknak ajánlom aki kisebb bankrollal rendelkezik, mivel az irodák a legtöbb esetben nem nézik jó szemmel ha a bónuszra hajtunk, mellett pedig nagy értékkel rendelkező tippeket fogadunk! 

Alacsony ligás/piacos Kosár/Foci/Tenisz tippekhez javasolt irodák:

Ha a Bet365 vagy a 22bet már nem opció számodra és továbbra is a nagy profitot hozó kis ligás/piacos tippekre szeretnél fogadni, akkor a fő irodának mindenképpen az 1bet irodát használd! Mellé érdemes még egy vagy két irodát használni mint például a Winmasters és a Yonibet. A Betssen is nagyon jó választás, de itt valamivel gyorsabban korlátoznak majd, de a lényeg, hogy az oldalon felsorolt összes irodát felhasználd, és elhozz tőlük annyi profitot, amennyit csak lehetséges!  Korábban használható volt a Cbet fogadóiroda is de pár hónapja történt náluk néhány komolyabb változtatás és azóta több inkorrekt megnyilvánulásuk is volt ezért ezt az irodát célszerű elkerülni!

Yonibet és Betssen, ezeket az irodákat kiegészítő irodáknak hívjuk, amelyeknél ugyan a tippek csak egy részét érjük majd el, de sokszor fogunk magasabb oddsot kapni vagy jobb lineokat, ami rengeteg extra pénzt jelent! Ne légy lusta akár 2-3 irodát használni egyszerre, mivel ez akár több százezer Forint többletet is jelenthet a számodra! 

1bet és a hasonló irodák, mivel mindegyiknél viszonylag nagy kínálat van, ráadásul mindegyik nagy kezdő bónuszt is ad amely egy szép kis summa ajándékba. Ezek az irodák sokszor jobb oddsokat adnak mint Bet365 vagy 22bet, ráadásul azok valamivel lassabban változnak. Ezt a két irodát szinte már magában is használhatjuk, de a célunk az hogy maximalizáljuk a profitunkat, azaz hogy minél több tippet tegyünk meg minél jobb oddson, ezért érdemes egymással, illetve kiegészítő irodákkal együtt használni. Összegezve: Jó oddsok, nagy kínálat, magas bónuszok. Másra nincs is szükségünk!

22bet Ennél az irodánál szinte minden liga és mérkőzés elérhető, ráadásul többnyire magasabb oddsokon, ezért tökéletesen alkalmas arra hogy pénzt keressünk vele! Egészen addig fogadunk itt amíg drasztikusan le nem csökkentik az oddsainkat vagy a tétméretünk maximumát. Ezután fogjuk a felhalmozódott bankrollunkat és továbbállunk egy másik irodához!

GG.bet  és Winmasters, (Frissítés: Winmasters kiemelten ajánlott, jó oddsok miatt és a kínálat is megfelelő!) ezek az irodák inkább 3. vonalasak mivel kevesebb tippet fogunk ezeknél megfogadni, de esetenként olyan oddsokat kapunk hogy nem hiszünk a szemünknek, illetve GG.bet nagy Esport specialistának számít hatalmas kínálata miatt. Tehát ritkábban fogadunk itt de amikor kapunk néhány csoda oddsot áldjuk magunkat hogy beregisztráltunk. Aki pedig nagyobb ligákra is fogad mindenképp érdemes kihasználni ezen irodák előnyeit, mivel ezeknél az oddsok és a lineok jóval lassabban mozdulnak, ezért sok esetben órák múlva jobb odds található bizonyos tippekre, mint ami az ajánlott volt.

Közepes és nagy ligás/piacos Kosár/Foci/Tenisz tippekhez javasolt irodák:

A Broker (10+ iroda egyben) iroda előnye, hogy több fogadóiroda kínálatát érjük el egy platformon, ennek köszönhetően a legmagasabb oddsokon fogadhatunk a legnagyobb kínálat mellett. Tehát nem kell külön beregisztrálnunk több irodához, ráadásul itt nem fogják limitálni a nyerő fogadók oddsait vagy tétméretét, azaz hosszútávon lehet tervezni vele a sportfogadást. Ne felejtsd el hogy a legalacsonyabb ligák és piacok többsége itt nem elérhetőek, amelyekhez inkább a fent említett irodák a legalkalmasabbak. Viszont a közepes és nagy ligás foci, tenisz, kosárlabda, jégkorong és még rengeteg sportág elérhető, amelyek oddsai oda vissza agyonverik például a tippmix oddsokat. Miért éri meg Broker irodánál fogadni? További infóért kattints IDE!

Kattints a Fogadóiroda nevére, regisztrálj, olvasd el a bónusz feltételeit, igényeld és nyerj még többet! 

Fogadóiroda Kínálat (Max 5) Bónusz Magyar nyelv van?
1.) Betssen 4.0 100€ Nincs
2.) Yonibet 4.3 50€ Nincs
3.) 1bet 4.5 100€ Van
4.) GG.bet 3.8 200€ Van
5.) Winmasters 4.4 100€ Van
6.) 22bet 5.0 100€ Van
7.) Broker (10+ iroda egyben) 5.0 125€ Nincs