Home » BETSSEN

A BETSSEN irodát bátran ajánljuk minden amatőr, fél-profi vagy profi sportfogadónak, akik olyan irodát keresnek, ahol nagy kínálat mellett a legjobb oddsokon fogadhatnak! Azok számára, akik alacsonyabb ligás kosárlabda, vagy labdarúgás tippeket fogadnak, ez egy tökéletes kiegészítő iroda, ahol könnyedén profitálhatunk azokkal a tippekkel, amelyek esetleg nem elérhetőek a jelenlegi irodánknál. Mivel a Betssen viszonylag nagy sport és fogadási típus kínálattal rendelkezik, ezért mindenki számára KÖTELEZŐ választás, hiszen itt valóban profitábilisan fogadhatunk. Mindemellett számtalan bónusz ajánlatból, illetve visszatérítésből választhatunk, amivel még tovább növelhetjük a bankrollunkat! Ahhoz, hogy valaki a legnagyobb kínálat mellett a legjobb oddsokon fogadhasson, szükség van több fogadóirodára is és ennek a palettának az egyik fontos eleme a BETSSEN!

Előnyök
 • Jókora piac és sportesemény kínálat pre-match és élő fogadások megkötéséhez
 • Magas szorzók, cashout opció, segítőkész ügyfélszolgálat
 • Többféle bónusz lehetőség(Welcome, Esport, Cashback stb.)
 • Live streaming, Bet Builder, Cash-out, Edit bet
 • Kriptovalutát is elfogad (BTC,ETH,LTC,XRP)
Hátrányok
 • Nincs magyar nyelv, de anélkül is tökéletesen használható
 • A BETSSEN csak bizonyos országokban érhető el

Használd ki a Betssen legjobb Bonuszait!

“Ha kicsi a tét a kedvem sötét!” – Mondaná a hupikék szemű Johnny Firpo! A Betssen bónuszai és visszatérítései abban segítenek neked, hogy úgy növelhesd a bankrollodat és a tétméretedt, hogy igazából semmit nem kell tenned csak fogadnod! Az ingyen pénzt mindenki szereti és bizony a Betssennél rengeteg lehetőség van arra, hogy megnyissuk azt a bizonyos “pénzcsapot”!

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb bónuszt: Üdvözlő 100€ ingyenes fogadás, Hetente 100€ ingyenes fogadás, Pénzvisszatérítés 10-100%-ig, 100€ Esport üdvözlő Bonusz, Fogadás express biztosítás, Megemelt szorzók mindenre, stb

További információt a bónuszokról a Betssen weboldalán a promóciók fülön olvashatsz!

Betssen Welcome Bonus
BETSSEN regisztráció – Egyszerű és könnyű számlanyitás

BETSSEN magyar nyelven ugyan nem tud, ennek ellenére nagyon könnyű használni, még annak is aki esetleg nem beszél angolul. A Betssen weboldala angol, orosz, japán, koreai, török nyelveken érhető el. Okoz e nehézséget egy angol nyelvű fogadóiroda használata? Mivel a fogadóirodák szinte egy kaptafára készülnek, ezért ugyanazokat a szavakat és kifejezéseket használják, így pár nap használat után már semmi problémát nem okoz megfogadni a tippeket. Nem ismersz egy szót vagy a chat ügyfélszolgálattal beszélnél? Semmi gond hiszen a legjobb barátod kistestvére a Google Translate (Google Fordító) mindig a segítségedre lesz. Töltsd le a telefonodra, vagy használd a böngészőben és egyszerű mondatokat használva könnyen fogsz kommunikálni bárkivel! No, de induljunk ki most abból, hogy úgy döntesz, hogy nem a mobilodat használva, hanem az asztali gépes webhelyen mész végig a Betssen regisztráció lépésein. Lássuk akkor a szükséges teendőket, amelyek elvégzését követően már nem lesz gond a BETSSEN belépés, bankolás, és természetesen az igazi pénzes online sportfogadás sem

1. A BETSSEN bejelentkezés mező (SIGN IN) mellett van jobb oldalt felül a „REGISTER” gomb – erre kattintva indítható el a BETSSEN regisztráció;
2. A BETSSEN regisztrációt elég könnyen le tudod zavarni, mivel mindössze két lépésből álló űrlapot kell kitöltened hozzá, megadva az összes kötelező mezőben a szükséges adatokat;

A BETSSEN ismertető cikkünk ezen részét nem kívánjuk bő lére ereszteni, mivel a szükséges mezők kitöltése teljesen egyértelmű (Username/Felhasználónév, e-mail-cím, Password/Jelszó(min 8 karakter), Password confirm/Jelszó ismét, Ország(Pl: Hungary), Pénznem(Pl: EUR). Ezután a “NEXT” Gombra kattintanunk, és megadjuk a First name/Keresztnév, Last name/Vezetéknév párost, a születési dátumot, és a telefonszámot(Pl: 36706541278 stb.). (A Promo code mezőt hagyd üresen!) A móka végén pedig csak be kell pipálni az „I agree to all terms and conditions..” szöveggel ellátott checkboxot, majd egy villámgyors kattintás a „Registration” gombra, és már kész is a felhasználó fiókod! Ekkor érkezik egy email, amiben a “VERIFY MY EMAIL” gombra kell kattintani hogy hitelesítsd az email címedet.

 
Az üdvözlő bónusz igénylése

Az első sportfogadás 100%-a ingyenes fogadásként kerül jóváírásra 100 €-ig, és 2 ingyenes fogadásként kerül kiadásra. Min. €/$ 5 – Max. €/$ 100

Így igényelheti ingyenes fogadását :

 • Nyissa meg számláját, vagy jelentkezzen be fiókjába, ha már rendelkezik vele.
 • Tegyen meg egy mérkőzés előtti vagy élő fogadást minimum 5 €/$ – max. 100 €,  minimum 1.7 szorzóval –  (single vagy kombi tippben)
 • Az ingyenes fogadást az első tét összege alapján kapja.
 • Az ingyenes fogadást az első fogadás elszámolását követő 24 órán belül jóváírják.
 • Ha a fogadást törlik, elutasítják vagy elhalasztják, készpénzre váltják, a fogadás nem jogosult a bonuszra.
 • Ha teljesíti a fenti első sportfogadási feltételek mindegyikét, 100%-os ingyenes fogadást kap, függetlenül az első sportfogadási győzelmétől vagy veszteségétől.

Mindig olvasd el a bónusz feltételeit!

BETSSEN ügyfél hitelesítés "Account Verification"

Mint minden online fogadóirodánál, a BETSSEN-nél is szükséges betartani a nemzetközi jogszabályokat és rendelkezéseket, amelyek egyike a Know Your Customer (pénzmosás és egyéb csúnya dolgok elleni program). Emiatt minden olyan cég, amely szerencsejáték és vagy online sportfogadás szolgáltatás nyújtásában érdekelt, utána kell hogy járjon annak (minden új ügyfele esetében), hogy az adott számla mögött ki áll, illetve, hogy ténylegesen rendelkezik-e a korábban regisztrált ügyfél a számlanyitási űrlapon megjelölt országban hivatalos lakcímmel.

Amennyiben nem hitelesíti a fiókját egy adott időn belül, akkor bizony könnyen megeshet, hogy a számláját felfüggesztik.

Az ilyen jellegű kellemetlenségek elkerülése rém egyszerű: hitelesítsd időben a számládat. Ezt a procedúrát nem nehéz lezavarni, mivel a kilétedet egy érvényes, arcképpel ellátott igazolvány másolatával (személyi, jogsi, útlevél), a lakcímedet pedig egy 3 hónapnál nem régebbi bankszámla kivonat másolattal (vagy közüzemi számla másolattal, víz, gáz, villany, internet, tv,) tudod igazolni.  A BETSSEN magyar ügyfelenként ezután minden szolgáltatás a rendelkezésedre áll majd, és ami – játékosként talán a legfontosabb – elhárulnak az akadályok az általad elért nyeremények kifizetése elől.

A KYC verification (Ügyfél hitelesítés) menete

1.) Jelentkezz be a fogadóirodába és felül fogsz látni egy “piros társasjáték figurát“. Kattints rá, majd válaszd az “Account not verified” menüt!

2.) Töltsd fel a szükséges dokumentumokat

 

A.) Készíts a személyi igazolványod fényképes oldaláról egy éles képet, jó fényviszonyok mellett, úgy hogy mind a 4 sarka látszódjon! Majd fordítsd meg és ugyanígy készíts egy képet a hátoldalról is! Válaszd ki a lenyitható menüből a “Social card ID“-t! Ezután kattints a “Browse” gombra és és töltsd fel a személyi fényképes feléről készült képet a “Verify” gombra kattintva. Majd ismételd meg a folyamatot a hátoldalról készült képpel! Ha nincs személyi igazolványod, akkor helyette feltöltheted a jogosítványodat (Driver licence), vagy az útleveledet (Passport) is.

B.) Készíts magadról egy “selfie”-t, ahol magad előtt tartod a személyi igazolványod fényképes felét, illetve egy fehér lapot amire a következő szöveg van KÉZZEL írva: “Verification for Bet Sensation, NEVED és az aznapi DÁTUM ” (A képet egyszerűbb elkészíteni, ha valakit megkérsz hogy segítsen! Fontos hogy jó fényviszonyok mellett készüljön a kép és olvasható legyen a személyin lévő információ, ha ránagyítunk a képre! Az arcodat ne takarják el a dokumentumok, illetve az ujjaid se takarják el az információkat!)

C.) Igazold a bejelentett lakcímedet! A dokumentum nem lehet 60 napnál régebbi! A megfelelő dokumentum valamilyen közüzemi számla (Víz, Gáz, Villany, Mobil vagy Vezetékes Telefonszámla), Ha ilyennel nem rendelkezel, akkor használhatsz bankszámla kivonatot, vagy egyéb hivatalos dokumentumot, de ezeknél feltétel hogy legyen rajtuk hivatalos pecsét. Az erről készült képnek élesnek kell lennie illetve látszódni kell a 4 sarkának.

D.) Igazold magad debit/credit bankkártyáddal, vagy Skrillel vagy Netellerrel!

 • Készíts egy éles fényképet jó fényviszonyok között a debit/credit bankkártyád elülső feléről, úgy hogy mind a 4 sarka látszódjon! A nevednek, a kártya lejárati dátumának teljesen látszódnia kell, illetve a 16 számjegyű kártyaszámnak is ahol ki van takarva a középső 4 szám.

 

 • Ha Skrillel vagy Netellerrel szeretnéd magad igazolni, akkor egy képernyőfotót kell készítened a Skrill vagy a Neteller fiókoldaladról. Belépsz a Skrill fiókodba, majd a settings/beállítások menüt választod, ott pedig a personal details/személyes adatok részt lenyitod. Itt látszik a neved és a címed is. Erről kell egy kép képernyőfotót készítened a mobilodon, vagy a számítógépeden. Ez a kép nem lehet szerkesztett vagy kivágott. (Moblion egyszerűbb kifotózni)

 

 

 

 

Mint említettük, ez a folyamat minden irodánál kötelező, de mindez nagyon egyszerű és a chat support is extrém segítőkész ha esetleg elakadnál. Sőt, ha a chat ablakban küldöd el a szükséges dokumentumokat, akkor ellenőrzi hogy rendben van e és fel is tölti neked a fiókodba.

Amikor sikeres volt a számlád hitelesítése, akkor az alábbi zöld Account Verified szöveget fogod látni!

BETSSEN kifizetés és befizetés

BETSSEN magyar ügyfelei szó szerint temérdek fizetési módszer közül tudnak választani, mind a BETSSEN kifizetés, mind a befizetések lebonyolítása esetén. Az operátor azon sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatók soraiba tartozik, amelyek a mai kor igényeinek megfelelően nem csak a klasszikus metódusokat biztosítják a bankoláshoz, hanem a legmodernebb, leginkább innovatív opciókat is. Ennek hála a kártyás (Visa, Mastercard), és az e-pénztárcák (NETELLER, Skrill, ecoPayz stb.) mellett kriptopénzekkel (pl. BTC, LTC, XRP, ETH,) is fel tudod tölteni némi cash-el a belső egyenleged, hogy aztán belevethesd magad a fogadás online világába.

Tény, hogy a BETSSEN kifizetés terén sem leszel gondban, mert e-pénztárcákra, kriptovalutás pénztárcákra, és természetesen bankszámlára is kérhetsz nyeremény kifizetéseket. Arról az „apróságról” viszont lehetőleg ne feledkezz meg, hogy csak azután használj egy adott bankolási módod kifizetéshez, ha korábban már befizetéshez is használtad, mivel, ha így teszel, akkor nem kell felesleges köröket lefutnod az ügyfélszolgálattal történő egyeztetések végett.

BETSSEN sportfogadás operátor licencével kapcsolatos adatok

A webhelyet tulajdonló Great BDG Randon Entertainment N.V, székhelye ezen a címen található: 9 Abraham de Veerstraat, Willemstad, CURACAO. A cég működési engedélyét Government of CURACAO (Curacao-i kormány) állította ki: 8048/JAZ registration no. 146093, registered address is at Perseusweg 27A, Curacao, Gaming License no.

BETSSEN alternatív link – Erre tuti nem lesz mostanában szükséged!

Ha nem most jöttél le a falvédőről, akkor nyilván tudod, hogy nem is oly rég szinte az összes külföldi székhelyű bukméker ki volt tiltva az online magyar sportfogadás piacról. Ez a gyakorlatban azt jelentette, hogy a default (alapértelmezett) webcímet bepötyögve a böngésző címsorába képtelenség volt elérni a kívánt sportfogadás oldalt. És helyette egy olyan üzenet fogadta az embert, hogy a magyar állami szervek blokkolás alá helyezték az adott bukmékert – így törve borsot nem csak az operátorok, de a magyar sportfogadás rajongók orra alá is.

Itt jöttek annak idején be a képbe az úgynevezett alternatív oldalak (mirror sites), amiket speciális URL-eken keresztül lehetett elérni kábé addig, amíg azok is a magyar állam célkeresztjébe nem kerültek. Szerencsére manapság a helyzet az, hogy az EU a magyarországi szerencsejáték-törvény módosított változatát – amely hátrányos helyzetbe hozta a külföldi, uniós cégeket – lehúzta a „mellékhelyiség” erre a célra megfelelő eszközén. Az Európai Unió ráadásul ezúttal már nem elégedett meg az ilyenkor szokásos ejnye-bejnyivel, és olyan komoly összegű dotáció megvonásokat, illetve büntetéseket helyezett kilátásba, ami meghátrálásra késztette az ezen cikk megírásakor hivatalban lévő magyar kormányt.

A történteknek a „hasznom élvezői” pedig ezúttal mi, azaz a magyar játékosok lettünk (vagyunk), hiszen példának okáért BETSSEN alternatív link sem kell ahhoz, hogy számlát nyiss a Curacao szigetén bejegyzett bukinál – azaz a BETSSEN elérés jelenleg teljeséggel akadálymentes.

A BETSSEN sportfogadás platformjai a dizájn és funkcionalitás tükrében

A desktopos webhelyet elnézve megállapítható, hogy az operátor nem bízta a véletlenre a dolgot, és a fő terméket (sportfogadás) helyezve előtérbe, a több szekciós felosztás mellett tette le a voksát. Mivel a főmenü felépítése a mai modern kor elvárásainak megfelelően strukturált, igen könnyű a navigáció a webhelyen, és a „lépegetés”, barangolás is a különböző aloldalak, részlegek között. A címlapról, a cég mindegyik terméke egyetlen kattintással elérhető – ez a BETSSEN casino esetében is így van – ezért nem túlzás azt állítani, hogy a desktopos webszájt a felhasználóbarát dizájn terén a komolyabb cégek honlapjaival is pariban van.

Itt jöttek annak idején be a képbe az úgynevezett alternatív oldalak (mirror sites), amiket speciális URL-eken keresztül lehetett elérni kábé addig, amíg azok is a magyar állam célkeresztjébe nem kerültek. Szerencsére manapság a helyzet az, hogy az EU a magyarországi szerencsejáték-törvény módosított változatát – amely hátrányos helyzetbe hozta a külföldi, uniós cégeket – lehúzta a „mellékhelyiség” erre a célra megfelelő eszközén. Az Európai Unió ráadásul ezúttal már nem elégedett meg az ilyenkor szokásos ejnye-bejnyivel, és olyan komoly összegű dotáció megvonásokat, illetve büntetéseket helyezett kilátásba, ami meghátrálásra késztette az ezen cikk megírásakor hivatalban lévő magyar kormányt.

A történteknek a „hasznom élvezői” pedig ezúttal mi, azaz a magyar játékosok lettünk (vagyunk), hiszen példának okáért BETSSEN alternatív link sem kell ahhoz, hogy számlát nyiss a Curacao szigetén bejegyzett bukinál – azaz a BETSSEN elérés jelenleg teljeséggel akadálymentes.

Milyen piacokon fogadhatunk a BETSSEN sportfogadás oldalán?

A BETSSEN-nek a piackínálata viszonylag nagynak mondható hiszen rengeteg sportra és ligára fogadhatunk számos fogadási típussal. Rengeteg alacsony ligára illetve kisebb piacra is fogadhatunk, ahol ráadásul remek oddsokat is kapunk. Ennél az irodánál szinte tényleg mindenre fogadhatsz, mindezt úgy hogy egy nagyon magas szintű szolgáltatást is kapsz egyúttal. Mindezt kiegészíti számos bónusz és visszatérítés ami még több pénzt jelenthet a számodra. 

Milyen sportágakra fogadhatok a BETSSEN irodában?

A bukmékernél szinte nincs olyan sport, amire ne lehetne pre-match és / vagy élő módon fogadásokat tenni (természetesen többféle piacon). A pálmát a curacao-i bukmékernél az olyan sportok viszik, mint a Magyarországon is népszerű labdarúgás, a kézilabda, a jéghoki, a kosárlabda, és a tenisz. De ezek mellett olyan sportokra is elég sok piacon tudsz fogadásokat tenisz, mint az amerikai foci, vagy például az asztalitenisz.

A BETSSEN-nél a „vizes sportok” rajongóiról sem feledkeztek meg, így elég sok meccs biztosított a vízilabda fogadáshoz, valamint EB-k és VB-k esetében a különféle úszásnemekhez, valamint a kajak és kenu versenyekhez is, amely sportokban mi magyarok rendszerint parádés teljesítménnyel rukkolunk elő. Természetesen a bukméker sportág kínálatából a küzdősportok és a napjainkban csúcsnépszerűnek számító e-sportok sem maradtak ki

Hogyan lehet fogadást tenni a bukmékernél?

Amennyiben már „fél-profi” sportfogadó vagy, akkor ezt a részt akár nyugodtan át is ugorhatod, mivel a BETSSEN ismertető cikkünk ezen fejezete leginkább a kezdő sportfogadóknak íródott. A BETSSEN-nél roppant egyszerűen lehet fogadásokat megtenni, amihez értékes segítséget nyújt a jól áttekinthető fogadási / élő fogadási ajánlat, valamint a funkcionális online betslip (fogadószelvény).

Neked, mint játékosnak a dolgod annyi, hogy ráklikkelsz a fogadási ajánlatban neked szimpatikus sportesemények megtenni kívánt kimeneteleire. A választásaid egyből felkerülnek a betslip-re, ahol be tudod állítani a tétet, valamint azt is, hogy milyen formában kívánsz fogadást kötni (minden sporteseményre egyesével, vagy kombináltan gyűjtő fogadás révén, esetleg system bet keretében).

Élő fogadás funkció Live Stream nélkül

Azzal szinte biztos, hogy nem árulunk el nagy újdonságot, hogy a BETSSEN-nél élőben is lehet fogadásokat tenni sporteseményekre. Erre a célra az webhelyen van egy teljesen elkülönített menü (LIVE), ahol sportág szerint bontásban találhatók meg az éppen zajló sportesemények, és azokat is szemügyre vehetjük, amelyek hamarosan kezdődnek. Az élő fogadásokhoz kábé ugyanannyi piac közül választhatunk, mint a pre-match fogadások esetében, és a fogadási opciók száma is megközelítőleg azonos.

LIVE BETTING szekcióhoz az operátor rengeteg élő sportesemény közvetítés is szolgáltat.

Pár gondolat a BETSSEN mobil megoldásai kapcsán

BETSSEN mobile platformjához jelenleg nem érhető el hagyományos értelembe vett, natív mobil alkalmazás (iOS-es, Androidos), és nem is nagyon hallani arról, hogy a közeljövőben kiadásra kerülnének ilyen típusú szoftverek. Viszont szerencsére a BETSSEN mobil weboldala majdhogynem tökéletesre sikeredett, és annak ellenére, hogy böngésző-alapon lehet csak használni, kiválóan megfelel még élő fogadások megtételére is. A hab a tortán, hogy a mobilos oldallal az operátort egyéb termékeit is használhatod, így a BETSSEN casino is elérhető vele.

Mit nyújt a bukméker biztonság terén?

A BETSSEN-nél SSL titkosítást használnak (TLS 1.2 SSL verzióját 128 bites titkosítással), ami megfelel a mai elvárásoknak, és elegendő garanciát szolgáltat annak tekintetében, hogy a pénzügyi tranzakciók során az érzékeny adatok és információk nem kerülnek illetéktelenekhez. A cég az ügyféladatokat (a regisztrációnál megadottakat) is biztonságosan, titkosított formában tárolja hardveres és szoftver védelemmel felvértezett szervereken, így nem kell attól tartania az embernek, hogy például az e-mail-címe valamilyen „netes zaklató cég” kezébe kerül.

Ügyfélszolgálat – Elérhetőségek

BETSSEN ügyfélszolgálattal többféleképp is kapcsolatba léphetsz. A legegyszerűbb az, ha az online chaten teszed fel a kérdésed (ilyenkor rendszerint 1-2 percen belül válaszolnak). Amennyiben viszont szimpatikusabb számodra a levelezgetés, akkor a cég szakembereivel a [email protected] e-mail-címen is fel tudod venni a kapcsolatot.

Összegzés

A BETSSEN erősségei közé sorolható hogy habár nem rendelkezik akkora kínálattal mint pl a Bet365 vagy az 1xbet, ennek ellenére szinte teljesen alkalmas ezen irodák helyettesítésére, és az ezt kiegészítő 100€-os bónusza miatt, szinte mindenkinek kötelező választás, hiszen talált pénzről beszélünk, amely csak arra vár hogy elvegyük!

Felhasználóbarát desktopos és mobile platform, a bőséges sportesemény és fogadási piackínálat, a jókora bónuszok, valamint a többféle termék, amelyek között még a virtuális sportok is megtalálhatók. Mindemellett az sem mellékes, hogy a BETSSEN elérés Magyarország területéről gond nélküli, és a hazai felhasználók a bukmékeriroda összes szolgáltatás funkcióját, valamint bankolási megoldásait is igénybe vehetik. Habár a BETSSEN magyar nyelven nem tud, ennek ellenére nagyon könnyű használni, még annak is aki esetleg nem beszél angolul. Akinek a fő célja a legtöbb profit elérése, azoknak mindenképp jó választás a BETSSEN!

BETSSEN
4.0/5