Bet365 Regisztráció

Home » Bet365 Regisztráció

Bet365 fogadóiroda regisztrációs útmutató

E cikk azért készült, hogy az egyik legfelkapottabb és itthon is leginkább kedvelt fogadási oldal, a bet365 regisztrációs folyamatát bemutassa neked. Az alábbiakban a következő témákról lesz szó:

 • Pontokba szedve megyünk végig a feliratkozás folyamatán, amit ha végigkövetsz, nem lesznek kétségeid az indulással kapcsolatban.
 • Végigmegyünk azokon a kérdéseken is, amelyek gyakran merülnek fel a regisztrációval és a bejelentkezéssel kapcsolatban.

Magyarországon igen népszerű a Bet365, amely nem csupán annak köszönhető, hogy ez az egyik legsokoldalúbb fogadóiroda, de a regisztrálás is teljesen ingyenes! Ugyan külföldi cégről van szó, de itt a magyar törvényeket és az európai uniós rendelkezéseket is betartva veszik szigorúan a játékosok azonosítását. Ez nem csak a cégek érdeke, de neked is nagyobb biztonságot is jelent!

Sajnos Magyarországon a hatályos jogszabályok miatt nem érhető el az Bet365 saját mobilapplikációja. Maga a webes regisztráció gyors, néhány perc alatt meglehet a saját felhasználód, ugyanakkor az azonosítás nem teljesen egyértelmű folyamat. A cikk írásához mi is végigvittük a jelentkezést, és az azonosításnál külön érdemes odafigyelni! A tanulságokat külön kiemeljük.

1 LÉPÉS: TETSZIK A BET365 FOGADÁSI RENDSZER, ÉS SZERETNÉK CSATLAKOZNI HOZZÁ. MI AZ ELSŐ LÉPÉS?

A szigorú hazai jogszabályok miatt semelyik külföldi bukméker applikáció nem érhető el Magyarországról. A Bet365nek hiába van tehát saját appja, az itthon nem letölthető. Ezért első lépésként nyisd meg a honlapjukat, melyet az alábbi címen érsz el: Bet365.

A Bet365 fogadóoldalt bármilyen eszközről és bármilyen böngészővel elérheted (például mobilról, tabletről vagy asztali számítógépről is). Miután a legtöbb játékosunk a mobilt részesíti előnyben, így most egy Apple telefont használva megyünk végig a regisztráció lépésein.

2 LÉPÉS: HOGY KEZDJEK NEKI A REGISZTRÁCIÓNAK A BET365 OLDALÁN?

A bet365 belépés egy két részből álló folyamat, mert nem csupán egy felhasználót kell létrehoznod magadnak, de a jogszabályi előírások miatt szükséged lesz a megadott adataid hitelkesítésére is.

Első lépésként nyisd meg a Bet365 honlapját, és felső sávban kattints az Új Számla gombra (náluk így szerepel a regisztráció).

Itt egy hosszabb kérdéssor következik, amelynél a következő adatokat kell majd megadnod:

 • Tartózkodási ország
 • Nem
 • Kereszt- és vezetéknév
 • Születési dátum
 • Elérhetőségek (telefonszám és e-mail cím)
 • Ajánlatok fogadásának beállítása (nem kötelező az Igent választanod)
 • Lakcím (külön figyelj, hogy olyan lakcímet adj meg, melyet később igazolni is tudsz) – itt fontos, hogy kattints rá a Cím keresése gombra is, mert a várost és a kerületet a Bet365 rendszere fogja olyan formátumban megjeleníteni, ahogy azt itt elfogadják.
 • Felhasználónév
 • Jelszó (+ a jelszó megerősítése)
 • Egy négyjegyű PIN-kód – ha az ügyfélszolgálattal egyeztetsz, ők kérhetik el tőled a könnyebb azonosítás érdekében, ezért mindenképpen jegyezd fel külön magadnak.
 • Egyéb beállítások

3 LÉPÉS: HOGY AKTIVÁLHATOM A FIÓKOM?

A Bet365 szigorúan ellenőrzi a rögzített adataidat, amelynek folyamata az átlagnál bonyolultabb, ezért most lépésről-lépésre végigvezetünk rajta. Tudnod kell, hogy ez a szigorúság a te védelmedet is szolgálja!

Fontos, hogy a fiókod hitelesítéséig (vagy ahogy a Bet365 hívja, az ügyfélazonosítási folyamat végéig) tudsz ugyan pénzt feltölteni az egyenlegedre, sőt játékra is van lehetőséged, de még nem fogod tudni a nyereményed kiváltani. A rendszer minden belépésnél figyelmeztetni is erre.

Az azonosítási folyamat két lépésből áll, amely során két különböző dokumentumot kell feltöltened a rendszerbe. Az egyikkel a nevedet kell autentikálod (fényképes igazolvánnyal), míg a másikkal azt igazolod, hogy a lakcímed megegyezik a rendszerben rögzítettel.

Ha az első lépésben feltöltötted a fényképes igazolványodról vagy az útleveledről készült fotót, akkor rövidesen kapsz egy üzenetet a Bet365-től, hogy megtörtént az azonosítás. Az e-mailben található linken keresztül tudod feltölteni a második dokumentumot.

A második dokumentum a Kiegészítő dokumentum lesz, amelyet a következők lehetőségek közül választhatsz ki:

 • bankszámlakivonat,
 • hitelkártya-kivonat,
 • helyi adószámla,
 • telefonszámla,
 • más közüzemi számla.

A bankszámlakivonat esetében nyugodtan takard ki a privát információkat, mint a számlád egyenlege vagy a havi kifizetéseid. A Bet365 csak arra kíváncsi, hogy a címed és a neved megegyezik-e a regisztrációdnál használtakkal. Kiemelten fontos még, hogy olyan dokumentumot tölts fel, amely a te nevedre és címedre szól!

Ha végeztél a feltöltéssel, a Bet365 munkatársai személyesen ellenőrzik a dokumentumokat, így nem kell attól tartanod, hogy egy magyarul nem tudó szoftver próbálja értelmezni az adataid.

4 LÉPÉS: HOGYAN LÉPHETEK BE A BET365 PROFILOMBA?

A bejelentkezéshez nincsen más dolgod, mint megnyitni a Bet365 főoldalát és a jobb felső sarokban a Bejelentkezés gombra kattintani. Ha a telefonod vagy a számítógépes böngésződ elmentette a bejelentkezési adataidat, akkor automatikusan beléptet. Ha nem, akkor neked kell beírnod a felhasználónevedet és a jelszavadat a megfelelő mezőkbe.

Ezzel a regisztrációs és belépési útmutatónk végére értünk. A továbbiakban néhány szóban összefoglaljuk a Bet365 regisztráció gyakori hibáit, azok megoldásait, illetve hogy hogyan kérhetsz segítséget a Bet365-ön.

BET365 REGISZTRÁCIÓ HIBA

 • Elfelejtettem a felhasználónevemet: A regisztráció során meg kellett adnod egy felhasználónevet, amelyet a belépéshez tudsz használni. Ha elfelejtetted, próbáld meg a belépést az e-mail címeddel.
 • Elfelejtettem a jelszavam: Ha elfelejtetted a jelszavadat, akkor a belépés felületén az Elfelejtette a jelszavát? kérdésre kattintva tudsz új jelszót kérni. Az e-mail címed beírása után kövesd az e-mailben kapott utasításokat.
 • Az adatait nem tudtuk azonosítani. A jelszó függ a kis- és nagybetűktől. Számláját három egymást követő hibás bejelentkezés után automatikusan zároljuk. Ha ezt az üzenetet látod a bejelentkezés közben, akkor nem megfelelő felhasználónevet vagy jelszót használtál, esetleg valamelyiket elgépelhetted. Próbáld újra, de óvatosan, hiszen csak három lehetőséged van. A második sikertelen próbálkozás után inkább kérj új jelszót az Elfelejtettem a jelszót gombbal.
 • Bet365 regisztráció probléma vagy Bet365 sikertelen regisztráció: A regisztráció során, ha valamelyik kötelező mezőt nem töltötted ki megfelelően, akkor nem enged tovább a rendszer. Minden mező kitöltése kötelező, a Bet365-nél nincsenek opcionálisan megadható információk.
 • Bet365 regisztráció egyedi adat szükséges: Ha a regisztráció során nem töltötted ki a kötelező mezőket, mint például a neved, akkor nem fogsz tudni továbblépni a regisztrációval.
 • Mi a helyzet az azonosítással? A Bet365 nem magyar hátterű vállalkozás, így rá a székhelye szerinti törvények vonatkoznak. Gyakori, hogy az egyszerűbb ügymenet miatt az online szerencsejátékkal foglalkozó cégek olyan országokat választanak székhelyül, ahol a játékosoknak nincsen azonosítási kötelezettsége. A bet365 többek között emiatt is helyezte székhelyét Máltára és Gibraltárra. Viszont ez a fogadóoldal a magyar megfelelőjéhez hasonlóan már a regisztrációnál igényli a személyazonosságod és az állandó lakcímed megerősítését!
 • Nem akarom folytatni a játékot, és törölném magam! A Bet365 regisztráció törlése minden játékos számára elérhető. Sőt, nem csupán törölheted magad, de korlátozhatod is a játékot, ha egy bizonyos összeg felett nem szeretnél kockáztatni, és úgy érzed, másképp nem tudnál leállni a játékkal. A belépés után a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva kattints a Tartson szünetet gombra. Itt tudod beállítani, hogy mennyi ideig ne engedjen be a rendszer. Akár hosszú évekre vagy örökre is kitiltathatod magad!

GYIK

Milyen élő stream lehetőségek vannak?

A bukméker az egyik legkiemelkedőbb élő közvetítés felhozatallal rendelkezik a Magyarországon elérhető lehetőségeket tekintve. Rengeteg futball, tenisz, kosár vagy jégkorongmeccset tudsz élő videós közvetítésen nyomon követni és fogadásokat tenni közben.

A teniszt tekintve a legnagyobb tornákon is tudod követni a mérkőzéseket, de a focit tekintve is lengyel, német vagy különböző dél-amerikai meccseket is nézhetsz élőben. Ezeken túl még rengeteg lehetőséged van függetlenül attól, hogy hétköznap vagy hétvégén érsz rá jobban.

Mi az a 4 jegyű biztonsági szám?
Ez egy olyan szám, melyet a Bet365 számlád nyitása során kell kiválasztanod és személyes vonatkozásúnak kell lennie. Azért fontos, hogy megjegyezd, mert néhány műveletet csak ennek megadás után tudsz elvégezni a felületen. Ha esetleg mégis sikerül elfelejtened, akkor pár személyes adatot, dokumentumot fognak bekérni a megerősítés érdekében és ahhoz, hogy új számot állíthassanak be.

Regisztráció után több kezdőbónuszt is választhatok?
Jelenleg kezdő bónuszként csak egy 15 000 HUF értékű kezdő ajánlat érhető el magyar játékosok számára. Ez már a regisztráció alkalmával igényelhető, és nem sokkal első befizetésed után jóváírásra is kerül, ha teljesíted az igénylési feltételeket. Választhatod, hogy nem kéred a kezdőbónuszt, de egyébként más opciót nem tudsz igénybe venni, ami kimondottan friss regisztráltak számára lenne elérhető.

Milyen nyelven tudok kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal?
Az iroda hosszú évek óta megtalálható a magyar piacon, ezért már kiépült a teljes magyar kapcsolattartási ügyfélszolgáltati részlegük is. Ez azt jelenti, hogy akár chaten, akár telefonon vagy e-mailben keresed fel őket, tudsz magyar nyelvű operátort választani. Sőt az élő chat automatikusan magyar nyelvű, ha az van beállítva, mint a weboldal nyelve.
Van applikáció letöltésére lehetőség?

Mivel elég komoly piaci pozíciója van az irodának, így gondoltak a legújabb online technológiai igények kielégítésére is. Ennek köszönhetően le tudsz tölteni Bet365 applikációt is, melynek pontos leírását és menetét megtalálod a hivatalos weboldalon.

Az applikációban minden fontos funkciót elérsz és tudod kezelni a befizetéseid, fogadni mérkőzések előtt vagy élőben, illetve a kifizetéseid is el tudod indítani. Ha pedig élő streamet szeretnél nézni, akkor ez is tökéletes minőségben érhető el a meghirdetett eseményeknél.