Home » 22Bet

A jó fogadóiroda ismérvei: Megbízhatóság, nagy fogadási kínálat, magas oddsok, és jó bónuszok. A 22Bet bizony nem aprózza el, mivel szinte minden elvárásunknak megfelel, de természetesen számunkra, profi fogadóknak, a legfontosabb hogy minél profitábilisan fogadhassunk! Ha azt mondom hogy itt mindenre lehet fogadni, akkor tényleg nem túlzok, hiszen akár még kakasviadalra is tippelhetünk! Régóta használjuk már a 22Bet irodát, így a tapasztalataink alapján 100%-ban megbízható irodának ítéjük. Kivéve ha nem kezdesz el trükközni több számlával, vagy nem pontosan úgy hajtod végre a számla hitelesítési folyamatot, ahogy azt kérik. Cserébe több százezer vagy épp több millió Forint lesz a jutalmad, mert ez az iroda tényleg ráver mindenben a konkurensekre, hiszen itt mindent megkapunk, amire egy profi sportfogadónak szüksége lehet! Sajnos idővel ez a fogadóiroda is korlátozza a nyerő fogadók tétméreteit és oddsait, ezért célszerű a kis ligák mellett nagy ligás mérkőzésekre is fogadni, annak érdekében hogy minél több pénzt hozhassunk el ettől az irodától is!

Előnyök
 • Az oldal magyar nyelven elérhető
 • Egyszerű a használata
 • Nagy összegű kezdő bónusz
 • Hatalmas fogadási kínálat
Hátrányok
 • Ügyfél hitelesítés körülményes
 • Idővel korlátozza a nyerő fogadók tétméretét

Használd ki a 22Bet legjobb Bonuszát!

A 22bet magyar felhasználói amennyiben a számlanyitáskor (vagy némivel később) élni szeretnének a szolgáltató által nyújtott 100%-os sportfogadás bónusszal, akkor legfeljebb 35 000 HUF értékben vehetik azt igénybe. A bónusz abban az esetben áll bárki számára rendelkezésre új ügyfélként, ha az illető teljesen kitöltötte a felhasználói fiókját, és jelezte, hogy élni kíván a sportfogadás kezdő bónusszal.

Ez az üdvözlő ajánlat már 320 Ft befizetésével is elérhető, de a maximuma 35 000 Ft-ban van megadva. Amit mindenképp érdemes tudnod róla, az az, hogy a bónusz kijátszása esetében a bónuszösszeg 5x-ösével kell gyűjtőfogadásokat megtenned. Egy gyűjtőfogadásnak pedig 3 sportesemény kimenetelt kell tartalmaznia, és az is fontos tudnivaló, hogy ezen 3 esemény szorzójának 1.40-el megegyezőnek vagy többnek kell lennie. A Bet 22 bónusz (welcome offer), amit az operátor a sportfogadáshoz nyújt, kizárólag olyankor tekinthető megforgatottnak, ha minden általad megtett fogadás kimenetele lezárult.

Hogyan kaphatom meg a bónuszt?

 • Regisztráljon a 22Bet-en.
 • A Saját Számlám menüben töltse ki az összes mezőt.
 • Fizessen be pénzt legalább 320 HUF értékben.
 • Szerezzen egy 100%-os sportfogadási bónuszt akár 35000 HUF összegben.
 • A bónusz a számlafeltöltés után automatikusan íródik jóvá.

A 22Bet bónuszai és visszatérítései abban segítenek neked, hogy úgy növelhesd a bankrollodat és a tétméretedet, hogy igazából semmit nem kell tenned csak fogadnod! Az ingyen pénzt mindenki szereti és bizony a 22Bet-nél is adott a lehetőség arra, hogy megnyissuk azt a bizonyos “pénzcsapot”!

További információt a bónuszokról a 22Bet weboldalán a promóciók fülön olvashatsz!

Betssen Welcome Bonus
22Bet regisztráció – Egyszerű és könnyű számlanyitás

A következőkben a 22bet regisztráció hagyományos módjának (asztali számítógéppel vagy laptoppal történő) a lépéseit foguk bemutatni neked, ami azért magunk közt szólva jól jöhet még, ha végül is úgy döntesz, hogy számlát nyitsz a 22bet magyar nyelvű oldalán. A következőkben leírtak abban az esetben is relevánsak, hogyha 22 bet alternatív link révén, vagy nem a hivatalos URL-t használva nyitsz felhasználói fiókot a platformon.

A 22bet regisztráció / számlanyitás esetén szükséges teendők:

 1. Ragadd meg az egered és klikkelj rá a legfelül (jobb felső sarok) lévő „REGISZTRÁCIÓ” gombra.
 2. A betöltőd űrlapon válaszd ki a „Teljes regisztráció” opciót.
 3. Add meg a rendszer által az első körben kért adatokat (e-mailcím, keresztnév, vezetéknév, ország, pénznem, jelszó).
 4. Egy laza csuklómozdulattal klikkelj rá a halvány spenót-zöldszínű „REGISZTRÁCIÓ” gombra.
 5. Most jön a 22bet regisztráció mókás része! Megjelenik a képernyőn egy mozaik-szerű re-captcha kép, amin ki kell jelölnöd azokat a kisméretű képeket, amiket a rendszer kér (pl. hidak, autók, üzletkirakat stb.). Miután mindet kijelölted, kattints az „Ellenőrzés” gombra.
 6. Ekkor a monitoron megjelenik egy értesítési ablak, amiben arról tájékoztatnak, hogy a rendszer az e-mailcímedre küldött egy megerősítő linket, amire ráklikkelve tudod megerősíteni a regisztrációs szándékod (erre összvissz 72 órád van). Emellett az értesítési ablak a 22bet belépési azonosítódat (rendszer által generált random számsor) is megjeleníti, amit érdemes valahova felírnod, elmentened satöbbi.

Amennyiben az e-mailcímedre küldött hivatkozással aktiváltad a 22bet-es számlád, akkor egyből be is léphetsz a felhasználói fiókodba, ahol érdemes elvégezned a tovább szükséges teendőket mielőtt még játszani kezdenél (profil teljes kitöltése és a személyazonosságod igazolására szolgáló okmányok feltöltése). Miután ezzel is kész vagy – és menet közben nem gondoltad meg magad – akkor a rendszer által felajánlott fizetési módok egyike révén feltölthetsz egy neked megfelelő összeget a számládra, igényelheted valamelyiket a 22bet bónusz ajánlatai közül (pl. a 22bet sportfogadás üdvözlő bónuszt).

Az üdvözlő bónusz igénylése
Ma már nincs olyan fogadóiroda, amely ne kínálna promóciós ajánlatokat azért, hogy új játékosokat csábítson rendszerébe. A 22bet sincs ezzel másképp: ha regisztrálsz az oldalra, akkor automatikusan jóváírják a bónusz számládon az első befizetésed 100%-át. A bónusz 22bet minimuma megegyezik a virtuális egyenlegedre feltölthető legkisebb összeggel, amely egy euró, míg a maximum – és ez egyben a piacon elérhető legnagyobb üdvözlő bónusz is – 35000 Ft.

 

Fontos tudnod, hogy a 22bet bónusz nem él akkor, ha kriptovalutával töltötted fel az egyenleged. Ahhoz hogy fel tud venni ezt a bónusz összeget kifizetésként – tehát valódi készpénzként-, szükséged lesz arra, hogy a bónusz összegének ötszörösét forgasd meg a rendszerben. Ez praktikusan azt jelenti, hogy 320 Ft-os bónusz esetén 1600 Ft-ot kell majd olyan kombinált fogadásokra feltenned, amelyeknek szorzója 1,4 vagy nagyobb, és legalább három eseményt tartalmaznak.

Így juthatsz hozzá 22bet első befizetési bónuszhoz

 1. Lépés 1. Regisztrálj a 22bet magyar weboldalára
 2. Lépés 2. Tölts fel minimum 320 forint összeget a virtuális számládra
 3. Lépés 3. A bónusz automatikusan egyenlegedre kerül
 4. Lépés 4. Fontos, hogy a kifizetés előtt legalább öt alkalommal kell visszaforgatnod ezt az összeget.
 
22BEt ügyfél hitelesítés (KYC) "Account Verification"

A 22bet regisztrációs feltételeivel is érdemes tisztában lennünk. Azon túl, hogy a 22bet regisztráció ingyenes, és a folyamata nagyon gyors, akár néhány perc alatt lebonyolítható a 22bet regisztrációs linken keresztül. A befizetésnél, annak érdekében, hogy elkerüljük a bonyodalmakat, szigorúan tilos más személy bankkártyáját vagy e-pénztárcáját használni . E-pénztárcás befizetések esetén egyébként 15 perc átfutási időt ígér a 22bet honlapja.

Kifizetés csakis olyan ügyfél esetében lehetséges, aki hitelesítette a számláját, a Know Your Customer (KYC) elvnek megfelelően. Erre a 22bet kizárólag személyi igazolványt vagy útlevelet kér, egyéb okmányra nincsen a legjobb tudomásunk szerint szükség. Fontos kitétel továbbá, hogy kizárólag természetes személy regisztrálhat.

Kell e-mail cím? ✔️ Mindenképpen szükség van egy e-mail címre, amire megküldi a 22bet a regisztrációs kódot.
Kell-e telefonszám? ✔️ Szükséges egy mobiltelefonszám, ez is hitelesítésre kerül.
Szükséges személyazonosságot igazoló hivatalos irat? ✔️ Személyi igazolvány vagy útlevél mindenképpen szükséges.
Szükség van közüzemi számlára? ✔️ A 22bet nem kér semmilyen közüzemi számlát vagy bankszámlakivonatot, bankkártya kivonatot.
Ügyfélszolgálat   ✔️ Élő Chat, telefonos ügyfélszolgálat és e-mailes ügyfélszolgálat egyaránt elérhető, azonban inkább az Élő Chatet érdemes használni. Figyelembe kell venni, hogy nincsen magyar nyelvű Live Chat. Legcélravezetőbb, ha e-mailben keressük a 22bet munkatársait.
Regisztrációs bónuszok  ✔️ Van regisztrációs bónusz és egyéb típusú bónusz konstrukciók is rendelkezésre állnak az ügyfelek számára. Az Üdvözlő bónusz nevű konstrukció a regisztrációt követő 14. napig igényelhető.

22bet-bejelentkezes-elso-lepese-800x500sa       22bet-bejelentkezesi-harmadik-lepes-800x500sa       22bet-bejelentkezesi-masodik-lepes-800x500sa

 

22Bet kifizetés és befizetés

A regisztrációt követően a 22bet magyar ügyfeleként egyből lehetőséged nyílik arra, hogy feltöltsd a számlád, amihez az operátor a számlanyitást követően csak négy féle opciót ajánl fel default opcióként a magyarországi ügyfeleinek:

 • Visa bank- és hitelkártya;
 • Mastercard bank-és hitelkártya;
 • Bitcoin;
 • Rapid Transfer (gyors átutalás).

Ugyanakkor meg kell, hogy említsük, hogy a befizetés főmenü gombra kattintva már lényegesen több opció nyílik meg a 22bet sportfogadás szolgáltató magyar ügyfelei előtt, viszont ezek nem tartoznak az operátor által ajánlott fizetési módszerek közé Magyarország régiója esetében:

 • E-pénztárcák (Skrill, Skrill 1-Tap, Perfect Money, Sticpay);
 • Egyéb fizetési rendszerek (NETELLER, Payeer);
 • Pre-paid kártyák (paysafecard);
 • Hagyományos banki átutalás.

A 22bet befizetések lebonyolítása rendkívül egyszerű, mivel annyi a teendőd, hogy a „Befizetés” gombra való kattintás után kiválasztod a neked megfelelő befizetési módot, és követed a rendszer által megadott utasításokat. A minimális befizetési összeg 250 HUF. Pénzbefizetéskor járulékos költség az operátor részéről nem kerül felszámításra.

Kifizetések lebonyolítása

Amennyiben nyeremény kifizetést szeretnél kezdeményezni, tudnod kell, hogy az első pénzkivételkor az operátor pénzügyi osztályának munkatársai fel fognak kérni a személyazonosságod és a lakcímed igazolására, amit például egy fényképes igazolvány és egy közüzemi számla másolatának feltöltésével tudsz elvégezni.

Nézzük akkor, hogy milyen módokon tudod kiutalni a rendszerből a nyereményeid:

 • Visa bank- és hitelkártya;
 • Mastercard bank-és hitelkártya;
 • Bitcoin;
 • Rapid Transfer (gyors átutalás).

Emellett használhatsz e-pénztárcákat, és egyéb megoldásokat is, de kérjük, ne feledd, hogy mint ahogyan a befizetéseknél, úgy a kifizetéseknél sem tartoznak ezek pénzkivételi módok a 22bet magyar ügyfelei számára javasolt opciók közé. A kifizetések elintézése ugyanolyan egyszerű, mint a 22bet befizetés: csak itt a felhasználói ikonra kattintva ki kell előzetesen választanod, a „Kifizetés a számláról” menüpontot.

A 22Bet sportfogadás operátor licencével kapcsolatos adatok

A 22bet magyar nyelvű webhelyének működtetője a sportfogadás szolgáltató oldalán található információk alapján a TechSolutions Group N.V., amely Curacao-n van bejegyezve ezen a címen: Abraham Mendez Chumaceiro Boulevard 50, Curaçao. A cég regisztrációs száma: 144920. A 22bet sportfogadás és távszerencsejáték szolgáltatás nyújtásához szükséges engedélyét, amely 2023 novemberéig végéig érvényes, is a Curacao-i állami hatóság állította ki (8048/JAZ).

A webhellyel kapcsolatos pénzügyi műveleteket viszont a céggel kapcsolatban álló TechSolutions (CY) Group Limited végzi, amely Cipruson van regisztrálva és a székhelye is a szigetországban található ezen a címen: Parthenonos 5, Flat 103, 2020, Nicosia, Cyprus. Fontos, hogy a fentiek kapcsán szóvá tegyük, hogy a 22bet sportfogadás szolgáltató webhelyén nem találtunk arra vonatkozóan információkat, hogy az operátor működését független külsős szervezetek is felügyelnék. Ugyanakkor arra viszont sikerült fényt derítenünk, hogy a bukméker iroda elkötelezett a felelősségteljes játékszervezést illetően.

A 22Bet sportfogadás platformjai a dizájn és funkcionalitás tükrében

A 22bet sportfogadás szolgáltató desktopos webszájtját a lehető legegyszerűbb dizájn jellemzi. Sajnos arra a cég fejlesztői nem fordítottak kellő figyelmet, hogy a sportmenüben normális betűtípust és színkombinációt használjanak, ezért eléggé bántja az ember szemét a webhelyen ezen része. További negatívum a főoldal közepét elfoglaló banner, ami egy-két másodpercenként váltja a tartalmakat, az őrületbe kergetve az ember fiát és lányát. De, hogy ne csak a negatívumokról szóljunk: a felső főmenüből nem csak a sport és az élő fogadás részleg, hanem az operátor egyéb termékei és szekciói is egy kattintással elérhetőek.

És emellett az is pozitívum, hogy felhasználói fiók használata rém egyszerű, ami azért annak is köszönhető, hogy a 22bet sportfogadás webhelye kiválóan magyarosított. De lényeg, ami a lényeg, ha az online fogadás szempontjából vesszük célkeresztbe a webhelyet, akkor alapvetően nincs probléma vele, és a funkcionalitás terén is azt nyújtja, ami elvárható manapság egy sportfogadás és távszerencsejáték szolgáltatások nyújtására specializálódott weboldaltól.

Milyen piacokon fogadhatunk a 22Bet sportfogadás oldalán?

A 22bet sportfogadás webszájtjánnak fogadási piac felhozatala jónak mondható. A legtöbb piacot (alatta / felette, pontos eredmény piacok, hendikepes piacok, statisztikai piacok stb.) az olyan népszerű sportokhoz kínálja az operátor, mint mondjuk a kézilabda, a kosárlabda, a baseball, a krikett, vagy a foci. Bizonyos sportoknál viszont azok sajátosságai miatt csak 1-4 piacot kínál a fogadóiroda (tenisz, kerékpár, küzdősportok, asztalitenisz, tollaslabda). De mindent összegezve arra a megállapításra jutottunk, hogy a 22bet magyar anyanyelvű ügyfelei számára aránylag sok piac biztosított a pre-match és az élő fogadások megtételéhez is.

Milyen sportágakra fogadhatok a 22Bet irodában?

A bukméker iroda olyannyira széles választékot kínál megfogadható sportokból, hogy ezen a területen kábé ugyanazt nyújtja, mint a legjobb sportfogadás oldalak elitjébe tartozó operátorok. De nézzük azért meg közelebbről, hogy egész pontosan milyen sportág-palettára számíthatsz, ha ennél a buknál nyitsz számlát.

A világszerte népszerűnek számító csapatsportokat egészen biztosan meg fogod találni a 22bet sportfogadás ajánlatában. Ilyen a többi között a labdarúgás, a baseball, a krikett, a kézilabda, a vízilabda, a kosárlabda, és az amerikai futball is. Természetesen a kisebb népszerűségű sportok közül is jó néhányra rá fogsz bukkanni a sport menüt böngészve: így például röplabda, strandröplabda, ausztrál futball, is színesítik a kínálatot.

Ami az egyéb és a technikai sportok illeti, a sportág választékban egyebek mellett fellelhető a tenisz, a golf, az agárverseny, a kelta futball, a hurling, a lóverseny, a motorkerékpár-sport, a kerékpározás (országúti), és még a netball, valamint a pesäpallo is. A 22bet magyar felhasználó mindezek mellett töménytelen mennyiségű e-sport esemény közül is választhatnak, amelyeket a bal oldali főmenüből a megfelelő menüpontra kattintva lehet „elővarázsolni”. Ezért, ha az e-sport fogadások rajongói közé tartozol, garantáltan le leszel majd döbbenve a hihetetlenül gazdag e-sport fogadási ajánlattól!

Hogyan lehet fogadást tenni a bukmékernél?

Amennyiben már „fél-profi” sportfogadó vagy, akkor ezt a részt akár nyugodtan át is ugorhatod, mivel a 22Bet ismertető cikkünk ezen fejezete leginkább a kezdő sportfogadóknak íródott. A 22Bet-nél roppant egyszerűen lehet fogadásokat megtenni, amihez értékes segítséget nyújt a jól áttekinthető fogadási / élő fogadási ajánlat, valamint a funkcionális online betslip (fogadószelvény).

Neked, mint játékosnak a dolgod annyi, hogy ráklikkelsz a fogadási ajánlatban neked szimpatikus sportesemények megtenni kívánt kimeneteleire. A választásaid egyből felkerülnek a betslip-re, ahol be tudod állítani a tétet, valamint azt is, hogy milyen formában kívánsz fogadást kötni (minden sporteseményre egyesével, vagy kombináltan gyűjtő fogadás révén, esetleg system bet keretében).

Élő fogadás funkció és Live Stream

Manapság az élő fogadás (live betting / in-play betting) a legjobb sportfogadás oldalak esetében mindenhol biztosított. Nincs ez másként az 22bet sportfogadás szekciójában sem, ahol sportesemények százaira tudsz élőben is fogadásokat kötni, az operátor által kínált piacokon.

Ugyanakkor azzal mi is tisztában vagyunk, hogy az élő fogadás sava-borsát az adja, ha az ember fia (vagy lánya) valós időben figyelemmel is tudja kísérni azokat a sporteseményeket, amelyekre fogadni szeretne (egy vagy több piacon a rendelkezésre álló fogadási opciók révén). No, itt jön néminemű feketeleves: a 22bet sportfogadás platformjának tesztelése során azt tapasztaltuk, hogy a számos téren jól teljesítő buki nem nyújt Live Streaming szolgáltatását. Így, ha élő fogadást szeretnél úgy kötni, hogy eközben élőben nézed az adott sporteseményt, kénytelenen leszel azt valamilyen alternatív netes stream-en, vagy valamelyik Magyarországon elérhető sport TV-csatornán keresztül nézni.

Pár gondolat a 22Bet mobil megoldásai kapcsán

22bet mobil weboldalát egy az egyben ugyanarra lehet használni, mint az asztali gépes webhelyet. A mobil fogadás sem bonyolultabb, mint a desktopos verzió. Az viszont igaz, hogy a mobil webszájt működése – a netkapcsolat sebességétől függően – időnként eléggé „rapszodikus”, aminek folytán megesik, hogy több másodpercet is kell várnunk egy-egy oldal átirányításra, vagy letöltésre.

De, ha már a 22bet mobil platformjáról van szó, muszáj említést tennünk arról is, hogy az operátor kétféle appot is kínál a 22bet magyar felhasználói számára: iOS-es és Androidos mobil app biztosított. Bármelyiket is használod, észre fogod venni – főként az élő fogadások kapcsán –, hogy kifejezetten gyorsan lehet az adott 22bet mobil alkalmazással fogadásokat kötni, és az élő fogadás funkció, a cash out, valamint sok más egyéb funkció is tökéletesen működik velük.

Mit nyújt a bukméker biztonság terén?

A 22bet-nél az operátor webhelyén felelhető információk alapján 128-bites titkosítási technológiát alkalmaznak az összes pénzügyi tranzakció, valamint a webszájt – ügyfélkliens kommunikáció esetében. Az operátor emellett garanciát nyújt arra nézve, hogy az oldalán regisztráló felhasználók személyes adatait, információit semmiféle körülmények között nem adja ki egy arra jogosulatlan félnek. Ettől a protokolltól az operátor kizárólag csak abban az esetben tér el, ha adatszolgáltatásai kötelezettsége merül fel egy ügyfél kapcsán valamely EU-s hatóság felé.

Ügyfélszolgálat – Elérhetőségek

A 22bet ügyfélszolgálatának munkatársaival többféle módon is fel lehet venni a kapcsolatot. Az ügyféltámogatás rendszer munkatársainak elérésének egyik legegyszerűbb módja, hogyha online chaten keresed meg a cég szakembereit abban az esetben, ha nem találsz választ a felmerülő kérdésedre a webszájton. De ezen kívül online üzenetküldő űrlap, és e-mail révén is kapcsolatba tudsz lépni az ügyfélszolgálaton dolgozó szakemberekkel, bár tény, hogy az utóbbi esetben kábé 24 órát kell várnod arra, amíg válasz érkezik az kérdéseidre.

Összegzés

A 22Bet minden sportfogadó számára egy kötelező választás, hiszen aki kizárólag a profitért fogad, annak kötelessége hogy a legjobb fogadóirodákat használja, így maximalizálva az elérhető profitot. A 22Bet sokféle bónuszt kínál, így erre sem lehet panasz, ráadásul tényleg nagy összegekről van szó, ezért újabb plusz pont az irodának! Aki a legnagyobb elérhető sport és fogadási kínálatra vágyik, az meg is találta legújabb kedvenc irodáját! A 22bet mostanra már húzónév lett a sportfogadó irodák körében, ezért világviszonylatban is elismert szolgáltatóról van szó, amelyet bátran ajánlunk mindenki számára!

 

22Bet
4.5/5