Bet365 kivonul – Ezeknél az irodáknál fogadj!

Home » Bet365 kivonul – Ezeknél az irodáknál fogadj!

Hős kormányunknak sikerült elérnie, hogy kivonuljon kis hazánkból a világ legnagyobb szerencsejáték szolgáltatója a BET365!

Felfüggeszti magyarországi tevékenységét a Bet365. A világ egyik legnagyobb fogadóirodája pénteken tájékoztatta magyar felhasználóit, hogy az oldalon november 20-ig bezárólag játszhatnak. A számlák végleges zárolására december 4-én kerül sor.”

Ez azért elég nagy érvágás a profi sportfogadó világának ugyanis, szinte az összes fogadóirodát elűzték már a magyar piacról, rákényszerítve arra, hogy kizárólag a “hazai” fogadóirodáknál fogadjunk. Szerencsénkre a TippmixrPro fejlesztett, aminek köszönhetően kibővült a fogadási piac és így már mindegyik VIP csoportunk eredményesen követhető kizárólag ezzel az egy irodával! (Link) Viszont az fontos tudni, hogy a TippmixPro kínálata azért nem ugyan az mint a Bet365-é, ezért a tippek egy kis részét nem tudjuk vele megfogadni, de ennek ellenére ugyancsak jól tudunk vele profitálni! Mivel a TippmixPro kínálatbővítése nemrég történt, ezért még frissek a tapasztalatok, de természetesen a jövőben is azért fogunk dolgozni, hogy a legjobb tippeket hozzuk nektek, figyelve arra hogy minél jobban követhető legyen a TippmixPro-nál.

Természetesen aki komolyan veszi a sportfogadást, az mindent megtesz annak érdekében, hogy lehetőleg az összes tippet, a lehető legjobb feltételekkel fogadja meg, így maximalizálva az elérhető profitot. Azaz a TippmixPro mellett használ kiegészítő irodákat!

Milyen irodát érdemes még használni?

A “Broker” iroda használata szinte mindenkinek kötelező a mai világban! Egy platformon 16 fogadóiroda kínálatát éred el egy helyen, amely hatalmas meccskínálatot jelent, illetve azt, hogy mindig annál az irodánál tudod megfogadni a tippet ahol a legjobb oddsot kapod. A Broker irodát egyébként böngészőben lehet használni, amely jelenleg talán az egyik legjobb fogadási szoftver a jelenlegiek között. Akinek számít hogy mennyit nyer az rendelkezik Broker irodával! Miért éri meg Broker irodával fogadni? További info: Link

További lehetőségek:

22Bet (info) illetve az 1Xbet további klón irodái, amelyek tulajdonképpen ugyanazt a kínálatot adják, de eltérő brand név alatt. Ha már limitáltak valamelyik klón irodánál akkor hiába regisztrálsz másikhoz, ott is limitálni fognak mivel megosztják az adatokat egymás között. Viszont talán ennek az irodának van a legnagyobb kínálata a világon, aminek köszönhetően gyors és nagy profitot lehet elérni. Tehát ha még nem használtad ki ennek az irodának a lehetőségeit akkor ne késlekedj mert ezzel az irodával egyedül, mindegyik VIP csoportunk szinte tökéletesen követhető.

Yonibet (info)régi kedvenc irodám, amelynek a használata kicsit “macerás” mert használatához VPN szükséges, de úgy gondolom mindenképpen megéri mivel a kisebb fogadott tippmennyiség ellenére komoly profitot lehet hozni az irodával még akkor is ha csak kiegészítő irodának használod. Az iroda (info) leírásában mindent részletesen megtalálsz, ami ahhoz szükséges hogy gördülékenyen tudd használni!

Vegas.hu igazából még csak most kezdem el használni, de itt is akad mindig egy-egy tipp amit csak itt lehet megfogadni, tehát biztosan hasznunkra válik a későbbiekben, ezért pár tétnyi pénzt mindenképp tartani fogok ezen a számlán.

Több visszajelzés érkezett a követőinktől hogy az alábbi irodákat is tudják használni:

1.) sportingbull.com, 2.) rabona1.com/hu/, 3.) 20bet.hu, 4.) ivibet.com Ezeket annyira nem ismerem ezért mindenképp tájékozódj ha ezek közül választasz!

Olvasd el ezt a blogbejegyzést, amely megmutatja hogyan profitálunk az Artemisz csoporttal már a 6. éve! Link