Mik azok az 1xbet klón irodák? (22Bet, AZNBET, OPPA888 stb.)

Home » Mik azok az 1xbet klón irodák? (22Bet, AZNBET, OPPA888 stb.)

A 22Bet ( illetve számos társa, erről lentebb láthatsz részletes információt) az 1xbet cégcsoport része amely főleg az ázsiai és orosz térségekben hódított teret. Ugyanakkor nem kell messzire mennünk, Európában is azért jelen vannak, elég ha csak megnézzük az FC Barcelonát, nekik is globális partnerük. Emellett számos sportág top csapatával szerződtek, úgyhogy itt egy igen nagy és kiterjedt szolgáltatási birodalomról van szó.

Azoknál a csoportoknál, amelyeknél speciálisabb tippek kerülnek megosztásra, amik nem annyira szokványosak ( mint például bedobások, lesek, szögletek, stb. stb. ) nagyon sok esetben az 1Xbet Company ( mi így hivatkozunk rájuk, de ez alatt egy gyűjtő fogalmat értünk, több oldalt is magában foglal, erről szintén lent írunk ) több fogadási lehetőséget ad, adott esetben olyat, amit a Bet365 nem. Másfelől a keleti térségek sporteseményeire sokkal több fogadási opciót adnak és legtöbb esetben ők teszik be a kínálatukba először. Ezért ha a VIP csoportok menüpont valamelyik szolgáltatásánál azt olvasod, hogy érdemes ilyen regisztrációval rendelkezni az ezért van. Persze Bet365-ön is fogadható a tippek egy nagy része, de a legjobb követhetőség érdekében ajánlott a használata.

 

AZ 1XBET KLÓN IRODÁK!

Azt fentebb már említettük, hogy az 1Xbet Company részei. Ez azt jelenti, hogy az itt felsorolt irodák voltaképp ugyanazzal a kínálattal rendelkeznek, sőt, még az ügyfélszolgálat teendők ellátása is ok esetben közös. Hogy ennek mi értelme van? – Valószínűleg logisztikai és bevétel növelő szerepük van. Egy mondatban leegyszerűsítve: Olyan ez, mint ha elmennél 10 étterembe és mindenhol ugyanazt adnák.

A fogadóirodák:

Iroda: Fogad magyarokat?
1Xbet: Nem fogad magyarokat!
22BET: Fogad magyarokat!
AZNBET: Fogad magyarokat!
FAN-SPORT: Fogad magyarokat!
LORDBETTING: Fogad magyarokat!
PLAYWETTEN: Fogad magyarokat!
SAPPHIREBET Fogad magyarokat!
OPPA888 Fogad magyarokat!

 

MIRE ÜGYELJ AZ 1XBET COMPANY-HEZ TARTOZÓ OLDALAK HASZNÁLATA SORÁN?

  1. Már a regisztráció után verifikáld a számlád ha teheted. A fogadóirodáknál általában a “beállítások” vagy “profil” menüpontban szokott dokumentum beküldési lehetőség lenni. Milyen dokumentumokra kell gondolni? – Személyigazolvány, lakcímkártya, esetleg bankszámlakivonat vagy közüzemi számla lefotózása. Ha erre közvetlen a regisztráció után nincs lehetőség, akkor a kifizetési kérelem során fogják ezt is kérni.
  2. A tétek ne haladják meg a 25-30 Eurót! Csak ázsiai irodákban lehet többel fogadni! Az összes többi helyen ez a korlát érvényes !
  3. Célszerű meghatározott profitküszöbönként kiutalást kérni. Ez például lehet 100 Euró is. Tehát mindig amikor keresel 100 Eurót, vagyis ennyivel nőtt a tőkéd a befizetéshez képest, akkor kérd ki ezt az összeget.

MIÉRT KELL MEGHATÁROZOTT PROFITKÜSZÖBÖNKÉNT KIUTALÁST KÉRNI AZ 1XBET COMPANY-HEZ TARTOZÓ OLDALAKNÁL?

Ezeknél az oldalaknál a verifikációs folyamat hosszabb időt vehet igénybe. Egyrészt szeretnék védeni az ügyfelek adatait, tehát hogy ne illetéktelenek ne kérhessék ki a Te pénzed, még akkor sem ha véletlen megtudják a belépési adatokat. Másfelől azt ne felejtsük el, hogy az irodák mégis csak az “ellenségeink” , mi abból a “tálból” veszünk el pénzt, amibe ők gyűjtögetnének. Azaz felesleges túl nagy összeget tartani a számlán és nagy címletekben lekérni. Sokkal okosabb döntés ha meghatározott összegenként teszed ezt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.