Mik azok a klón irodák? (1xBet, 22Bet stb.)

Home » Mik azok a klón irodák? (1xBet, 22Bet stb.)

A “Klón” fogadóirodák 

A Klón/Clone fogadóirodák tulajdonképpen egy másik online fogadóirodának a “másolatai” ahol többnyire ugyanazt a kínálatot érjük el, azonos esélyekkel, de annyi különbséggel hogy a klón irodára, egy teljesen más brandet és dizájnt alakítottak ki. A standard klón fogadóiroda egy azonos bukméker, más névvel, amelynek egyetlen célja egy másik ügyfélcsoport megcélzása.

Korábban például nagy szeretettel használtuk az 1xbet irodát, amely egy idő után nem fogadott Magyar játékosokat. Mivel továbbra is szerettünk volna ezzel az óriási kínálattal fogadni, ráadásul magas oddsokon, ezért átköltöztünk a 22bet irodához, amely az 1xbet klón irodája és ugyanazt a kínálatot érjük el, és ugyanazokon az oddsokon fogadhatunk, mint korábban! FONTOS: Ugyan az 1xbet-nek jónéhány klón irodája van ezek csak egy része fogad magyarokat. Ha már korábban korlátozta a számláda az 1xbet vagy valamelyik 1x clone iroda, akkor hiába regisztrálsz újabb klón irodát, az új iroda is megkapja a korlátozásokat! Ilyenkor érdemes áttérni egy másik fogadóirodára: Link

A fogadóirodák tükör oldalai

A tükör oldal, a fogadóirodák alternatív URL-je (domainje). Például a Magyar állam, korábban az EU-s irányelvekkel szembe menve, több alkalommal is letiltotta a Bet365.com domainjét, azaz nem tudtuk elérni a fogadóirodát. Ekkor a bet365 elérhetővé vált más linkeken is pl.: 788-sb.com, allsport365.com stb. amellyel kijátszotta az illegális korlátozásokat, így ismét elérhetővé vált a Magyar felhasználók számára. 

A 22bet az 1xbet cégcsoport része amely főleg az ázsiai és orosz térségekben hódított teret. Ugyanakkor nem kell messzire mennünk, Európában is azért jelen vannak, elég ha csak megnézzük az FC Barcelonát, nekik is globális partnerük. Emellett számos sportág top csapatával szerződtek, úgyhogy itt egy igen nagy és kiterjedt szolgáltatási birodalomról van szó.

Egy mondatban leegyszerűsítve: Olyan ez, mint ha elmennél 10 étterembe és mindenhol ugyanazt adnák. Az  1xbet klón irodák közül a 22Bet irodát javasoljuk számodra!

Az 1xBet iroda és annak klón fogadóirodái:

Iroda: Fogad magyarokat?
1Xbet: Nem fogad magyarokat!
22BET: Fogad magyarokat!
AZNBET: Fogad magyarokat!
FAN-SPORT: Fogad magyarokat!
LORDBETTING: Fogad magyarokat!
PLAYWETTEN: Fogad magyarokat!
SAPPHIREBET Fogad magyarokat!
OPPA888 Fogad magyarokat!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.