Skrill – az internetes pénztárca

Home » Skrill – az internetes pénztárca

A Skrill-nek a nyilvántartás szerint 200 országban, nagyjából 36 millió ügyfele van, akik mindannyian, egy elektronikus pénztárcát választottak legfőbb bizalmasuknak. A Skrill-t előszeretettel hasonlítják a ma már 197 millió aktív ügyfelet számláló PayPal-hoz, de míg utóbbiról az online vásárlásokra, addig a piac második legnagyobb szereplőjéről inkább csak az online szerencsejátékra asszociálunk.

Diszkrét pénzügyek: Persze egy kis forex, virtuális zsuga vagy rulett még nem olyan nagy sztori, de ténykedéseinket a Skrill legforróbb ajánlatai között bemutatott, 100% diszkréciót ígérő randi oldalon már biztosan nem okos dolog a családi hitelkártyával menedzselni.

És a szerencsejátéknak is megvan a maga pszichológiája. A nagyobb buktákat nem szívesen publikáljuk a vacsoraasztalnál, és ha pénz áll a házhoz, sokszor azt is inkább megtartanánk magunknak – a hírrel együtt. Azt meg ráadásul nem is csak a családi költségvetésből szeretnénk, ha kimaradna.

A Skrill egy internetes tranzakció kezelő vagy más néven pénztárca, melynek segítségével feltöltheted az online  fogadóirodáknál, pókertermeknél  kaszinóknál a számláidat, küldhetsz pénzt barátaidnak, ismerőseidnek, valamint különböző átutalásokat végezhetsz, illetve használhatod online vásárlásra is.

A Skrill használata nagyon egyszerű. Alig pár lépés alatt olyan hasznos műveleteket végezhetsz, melyek más megoldásokkal több napba is belekerülnének. A Skrill használatához minimális angol tudás ajánlott, mivel jelenleg nincs magyar felületük. A következőkben elmagyarázzuk a teljes használatot olyanok számára is, akik nem vagy kevésbé értenek angolul. A google fordító segítségével egyébként bármilyen angol szöveget lefordíthatsz, így könnyedén beszélgethetsz akár az angol nyelvű ügyfélszolgálattal is, de ha az adott oldal linkjét bemásolod, akkor az egész weboldalt lefordítja a számodra.

A Skrill számládhoz igényelhetsz egy Skrill Mastercard-ot is, amelynek segítségével bármikor hozzáférhetsz a Skrill számládon levő összeghez, és bármely ATM-ből anonim vehetsz le pénzt. A kártyával díjmentesen vásárolhatunk és a világon szinte mindenhol elfogadják.

Számlanyitás

A regisztrációs folyamat elindításához kattints a nyitólap közepén található Open a free account gombra. Első lépésben meg kell adnod az e-mail címed, illetve egy jelszót, majd a következő oldalon személyes adatokat (név, illetve születési dátum; First Name – Család név, Surname – Keresztnév) kérnek.

Skrill Reg1Skrill Reg2

Harmadik lépésként a tartozkodási országod (pl. Hungary) kell megadnod, illetve a pénznemet (pl. euró) melyben számládat szeretnéd vezetni. Figyelem! A pénznemet utólag nem lehet cserélni, így választatnod kell egy olyant amely számodra megfelelő. Sportfogadásnál érdemes Euróban nyitni a Skrill számlát, és ugyanígy a fogadóirodáknál is Eurót válasszunk, majd bármely EUR ATM-nél átváltási díj nélkül vehetünk le pénzt. Természetesen Forintot is vehetünk le, de ebben az esetben átváltják az Eurónkat és átváltási díjat kell fizetnünk.

Skrill Reg3

Következő lépésként a pontos lakcímed kell megadnod, majd utolsó lépésként a telefonszámod. Végül be kell jelölnöd, hogy elfogadod a Skrill felhasználási feltételeit.

Skrill Reg4Skrill Reg5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezen lépések után a számlánkat megnyitottuk, viszont fontos, hogy regisztrációnkat megerősítsük. Ezt megtehetjük ha rákattintunk a Skrill üdvözlő e-mailjében található hivatkozásra (verify your email). Belépés után a számlánk így jelenik meg:

Skrill Reg6

Számlád feltöltése

Miután bejelentkeztél a Skrill számládra, utána a számládat feltöltheted amennyiben az “Upload“-ra kattintsz. Több befizetési mód közül választhatsz, mint pl. banki átutalás, Paysafecard, vagy Neteller. Amennyiben bankkártyával szeretnéd feltölteni a számlád, akkor előbb azt le kell ellenőrizzék annak érdekében, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a bankkártya valóban a te neveden van. Egy harmadik fél bankkártyájával nem lehetséges befizetni.

A számlád felső menüjében válaszd a “Cards and Bank Accounts“-ot, majd a megjelenő oldalon két opciót találsz: “Add Credit or Debit Card“, illetve “Add Bank Account

Skrill Reg7Skrill Reg8

A bankkártyád ellenőrzése abból áll, hogy a Skrill levon a kártyádról egy kis összeget (1.01€ és 2.99€ közötti értéket). A következő lépést neked kell megtenned, hisz ellenőrizned kell a bankkártya számlájának a kivonatán, hogy mekkora összeget vontak le. Ha megtaláltad a levont összeget, akkor ezt az oldalon a “verify credit/debit card”-nál meg kell adnod, s utána már minden működni fog. Az eleinte levont összeg felkerül a Skrilles számládra, tehát nem vész el.

Ezt az összeget euróban vagy dollárban vonják le, és ugyanebben a valutában kell megadnod. A pontos összeget a számlakivonaton találod meg, és a tranzakció részleteinél keresd az összeget euróban. Ne próbáld kiszámolni forintból az euró értékét, mert a pontos árfolyamot nem tudod! Csak 3 próbálkozásod van az összeg beirására, a harmadik hibás próbálkozás után a kártyát többet nem regisztrálhatod a Skrillnél!

Netbankon keresztül is megkeresheted a pontos összeget, de ez általában csak akkor jelenik meg euróban, miután a tranzakció lezajlott, ami minimum 2-5 munkanap. Tehát amig függő tranzakcióként jelenik meg a netbankod felületén, addig sok esetben az összeget csak forintban látod. Miután ez feldolgozott állapotba kerül, megkeresheted a hónapközi számlakivonaton.

Ha nem sikerült megkeresni az eurós összeget, várd meg a számlakivonatot papíron, vagy kérj egyet a bankban.

A kezdeti ellenőrzés után már bármikor feltöltheted a Skrilles számlád bankkártyád segítségével.

Amennyiben banki átutalás által szeretnéd feltölteni a számlád, a “Cards and Bank Accounts” oldalon add hozzá a bankszámlád, majd ennek következtében feltöltheted számlád banki átutalás által is.

1. Bankkártya általi feltöltés

Amennyiben bankkártyával töltöd fel a számlád, akkor jobban jársz abból a szempontból, hogy az összeg azonnal ott lesz a számládon, s nem kell várnod napokig, viszont megvan a hátránya is, hisz kezelési költséget vonnak le, tranzakcióként 1,90%-ot.

Amiután kiválasztodtad, hogy bankkártyával töltöd fel a számlád, utána meg kell adnod a neved, úgy ahogyan az a bankkártyádon szerepel. A következő lépés a bankkártya tipus kiválasztása, mely többfajta lehet (Visa, Mastercard, American Expres, Visa Electron, JCB, Diners). A harmadik lépés, hogy megad a kártyádnak a számát, a lejárati dátumot, valamint a kártya hátsó részén szereplő CVC2 számot (bankkártya hátán szereplő utolsó 3 számjegy).

Ezután be kell jelölni, hogy milyen célra fogod majd használni a feltöltött összeget: nem szerencsejátékokra (Non-Gaming), vagy szerencsejátékokra (Gaming). Sőt ha kipipálod a harmadik részt akkor megtartja a bankkártya adatait, igy nem kell mindig újra kitöltened az egészet. Fontos: Magyarországon néhány bank mint pl a KH nem engedi a szerencsejátékot ezért az ő kártyáival nem lehet feltölteni a Skrillt.

Kezelési költségek:

 • banki átutalás esetén nincs kezelési költség
 • bankkártyás feltöltés esetén, az összeg 1,90%-át vonják le, mint kezelési költség

2.Banki átutalás:

A banki átutalás ingyenes, tehát a feltett összegre nem számolnak rá kezelési költséget. Hátránya, hogy 2-től 5 napig tarthat, amíg a pénzösszeg a számlán lesz.

Ha ezt a befizetési opciót választod, akkor a Skrill megadja a bankszámla adatait, amelyre neked át kell utalnod a pénzt. Általában minden országban nyitottak egy bankszámlát, tehát belföldi utalást kell végrehajtanod (Magyarországon a Commerzbanknál van megnyitva a számlájuk).

Ezeket az adatokat a bankban meg kell adnod, s kérned kell, hogy erre a bankszámla számra utaljanak át neked az óhajtott összeget (Account Holder – Számlatulajdonos, Bank – Bank neve, City/Town – Város, Swift – Swift kód, IBAN – IBAN kód, Account currency – Pénznem amelyben a számla van megnyitva, Reference – ezt nagyon fontos megadni, hisz ez a saját ID-d az MB-nél és igy tudnak azonositani).

Fontos még tudni, hogy a bankszámla tulajdonos az te kell legyél, hisz nem fogadnak el olyan átutalásokat, mely egy harmadik személyt is bevon a tranzakcióba.

További számlafeltöltési lehetőségek:

 • Neteller: 1,90%-os kezelési költség
 • Paysafecard: 7,00%-os kezelési költség

Számlád ellenőrzése és limitek növelése

A számla megnyitásakor a tranzakciós összegek korlátozva vannak, de ezen korlátokon változtathatunk amennyiben elvégzünk pár számlaellenőrző lépést. Az aktuális limiteket megtekinthetjük a “Settings” menüpont alatt, a “Limits & Verification”-ra kattintván.

Hogyan ellenőrzik identitásunkat:

 1. Fényképes ellenőrzés
  Jogosítvány, útlevél vagy személyi másolatot kell feltöltenünk/küldenünk.
  Alternatívaként, ellenőrizhetjük a bankkártyánkat, s akkor már nincs szükség a fényképes ellenőrzésre, viszont lakcím ellenőrzés ebben az esetben is szükséges.
 2. Lakcím ellenőrzés (egyik az alábbiak közül)
  Közüzemi számla (villany, gáz, vagy víz) másolat, mely nem régebbi mint 3 hónap (telefonszolgáltatós számla nem jó)
  Bankszámla kivonat másolata
  Lakcímet igazoló lap (városi hivataltól pl.)
  Hivatalos banki levél, mely tartalmazza a dátumot, s egy banki alkalmazott által van aláírva, mely a lakcímedet igazolja

A fent említett dokumentumok elküldése után ellenőrzik azokat, majd ha mindent rendben találnak, akkor a tranzakciós limiteket megemelik.

Pénz küldése

Biztosan sokan közületek szeretnétek pénzt átutalni a fogadóirodákhoz, pokertermekhez, kaszinókhoz, valamint haveroknak, rokonoknak pénzt küldeni. Ezt most a Skrill segitségével egyszerűen megoldhatjátok.

Miután bejelentkeztek a Skrilles számlátokra, az oldalsó menüben találtok egy olyasmit, hogy “Send Money”. Arra ha ráklikkeltek akkor egy felugró ablakban a következő dolog fog megjelenni:

Skrill Reg9

Az első mezőbe az illető Skrillnél használt e-mail címét kell megadjuk, majd ki kell választanunk a pénznemet (euró, forint stb.), illetve az összeget kell beírnunk. Opcióként üzenetet is írhatunk, amennyiben az “Add name and message”-ra kattintunk. A “Review” gombra rákattintva már csak egy lépésre vagyunk a tranzakció végrehajtásától.

A következő oldalon ellenőrizhetjük, hogy az adatok (e-mail cím, összeg) pontosak, illetve itt vehetünk tudomást arról is, hogy mennyibe fog kerülni az átutalás. Nem utolsó sorban kérhetnek születési dátumot is, amellyel igazoljuk azonosságunkat.

A “Send money”-ra rákattintva a tranzakció megtörténik, mi pedig ezt láthatjuk az “Account Overview” oldalon, vagy akár az  “All Transactions” menüpont alatt.

Tranzakciós díjak:

 • küldés esetén: 1.0% (max. 10€)
 • fogadás esetén: ingyenes

Pénzigénylés

Ha egy bizonyos összeget szeretnél igényelni a Skrilles számládról ezt megteheted, ha rákattintasz a “Withdraw” gombra. Itt két lehetőséged lesz: banki kifizetés, vagy bankkártyás kifizetés.

Tranzakciós díjjak:

 • banki kifizetés: 3.95€
 • bankkártya általi: 2.95€

Ha bármilyen kérdésed van a Skrillel kapcsolatban, azt írd meg e-mailben a [email protected] címre és amint tudunk

Nyiss egy Skrill számlát ITT!

New Bookmakers
22Bet

Üdvözlő sportfogadási bónusz akár 35000 HUF összegben!

YONIBET

Üdvözlő Bónusz, 50€ ingyenes fogadás.

BETSSEN

Üdvözlő Bónusz, 100€ ingyenes fogadás.

Cbet

€ 200 Welcome Bonus