“Fogadj a legmagasabb oddsokon és többszörözd meg a profitodat!”

Home » “Fogadj a legmagasabb oddsokon és többszörözd meg a profitodat!”

A BETINASIA “BLACK” szolgáltatása

Profi és Tudatos sportfogadók számára

A BetInAsia BLACK a sportfogadási piac királya, ahol egy felületen érheted el a legjobb ázsiai fogadóirodákat és ennek köszönhetően a legjobb oddsokon fogadhatsz, a legmagasabb összesített limitek mellett. Hogy mit jelent ez pontosan? Több profitot érhetsz el, odds vagy tét korlátozás nélkül! Hiszen több mint 10 fogadóiroda és fogadási tőzsde (betting exchanges) ajánlatát éred el egyszerűen, egy helyen. A BLACK szolgáltatás legnagyobb előnye, hogy a legjobb oddsokon fogadhatunk az összes elérhető sportágban és piacon, mindezt egyetlen fogadószámlán.

125€ bónusz + a legjobb oddsok! Regisztrálok! Link

MIÉRT VÁLASZD A BLACK-ET?

A BLACK szolgáltatás a legfejlettebb megoldás a profi sportfogadás világában. A profi sportfogadás kizárólag a profitról szól és a magasabb odds több profitot jelent, ez ennyire egyszerű! Mindemellett a legmagasabb tétekkel és fogadási limitekkel fogadhatunk, bármiféle korlátozás nélkül! A BLACK szolgáltatás multi-fogadóiroda szoftverének segítségével, egy számlán belül hozzáfér a legjobb oddsokhoz és legmagasabb limitekhez.

25%-OS ELSŐ BEFIZETÉSI BÓNUSZ, MAXIMUM 125€ ÉRTÉKBEN, KIZÁRÓLAG A SPORTGURU21 ÜGYFELEINEK A RÉSZÉRE!

Regisztráció

Egyidejű végrehajtás ✓ Maximális gyorsaság ✓ Mindig elérhető support ✓

Többcsatornás ✓ API hozzáférés ✓

 

MELYIK FOGADÓIRODÁK ÉRHETŐEK EL

A BLACK-NÉL?

BLACK számla hozzáférést biztosít az összes nagy ázsiai fogadóirodához és a 3 leghíresebb fogadási tőzsdéhez:

PS3838 Singbet BetISN PENTA88 3et

18bet JAbet Betfair Betdaq Matchbook 

A fent felsorolt fogadóirodák és fogadási tőzsdék (Betting exchanges) nem korlátozzák és nem zárják be a nyerő és tudatos sportfogadók számláját!

BLACK szolgáltatása ingyenesen használható. A fogadási kérelmeket automatikusan a legjobb fogadásokat kínáló fogadóirodánál, vagy fogadási tőzsdénél hajtják végre, akár élő akár mérkőzés előtti fogadásról beszélünk.

125€ bónusz + a legjobb oddsok! Regisztrálok! Link

Milyen sportágakra fogadhatunk a BETINASIA

BLACK szolgáltatásával?

A BLACK felületén a következő sportágakra fogadhatsz:

Football (beleértve a félidő és a szöglet fogadásokat is) / Tenisz / Kosárlabda

/ American Football / Baseball / eSports / Jégkorong / Cricket / Rugby / Box / MMA

A nagytétes szindikátusok és profi játékosok számára a BLACK két API-t kínál: Egy Pull és egy Push API-t. Ez lehetővé teszi a fogadók számára, hogy különböző algoritmusokat és kereskedési eszközöket használva fogadjanak automatikusan. Az API használatának ára a forgalomtól függően változik.

MILYEN KÖLTSÉGEK VANNAK A BALCK SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELE ESETÉN?

A befizetés ingyenes. (kivéve a bankkártyás fizetés esetén (3%) A minimum befizetés 100€, a minimum kifizetés pedig 100€ Havonta 1 db kifizetés ingyenes ezen felül 2%. (Bitcoin be/ki fizetésnél a költségek és a limitek eltérnek) Elérhető fizetési módok: E-pénztárcák: Skrill, NETELLER, ecoPayz, Jeton, MuchBetter, YooMoney (Yandex Money), Banki átutalás vagy bankkártyás fizetés. Rapid transfer, CashtoCode, AstroPay, Bitcoin és társai. A befizetés és a kifizetés szinte azonnal történik, kivéve a banki utalásnál ami 2-3 nap. Az ingyenes kifizetés igénybevétele előtt a befizetett összeget 3x meg kell forgatni 1,5 feletti oddson. Hs ez a feltétel nem teljesül akkor a szolgáltató jogosult 5%-os díjat felszámítani!

125€ bónusz + a legjobb oddsok! Regisztrálok! Link

KINEK ÉRDEMES HASZNÁLNI A BLACK SZOLGÁLTATÁST?

A BLACK platform ideális mindazok számára akik a legnagyobb sportfogadás kínálatot, a legmagasabb oddsokat és likviditást keresnek, különösen az Ázsiai hendikep piacokon. Ezeket a nagyszerű előnyöket összegyűjtöttük egy fogadási számlára, kiegészítve nagyszerű analitikai eszközökkel az automatizált fogadásokhoz.

A Profi és a kevésbé profi sportfogadók egyaránt élvezik a BetInAsia BLACK platform előnyeit.

HASZNÁLHATÓ A BLACK SZOLGÁLTATÁS MOBILON?

IGEN! A telefonja böngészőjében nyissa meg ezt a linket m.betinasia.com és jelentkezzen be a fiókjába, és fogadhat is! A szolgáltatás minden típusú telefonon használható a BLACK összes funkciójával.

ÜGYFÉLTÁMOGATÁS

Ha további információt szeretne kapni a BetInAsia BLACK-ról, vagy más termékekről szolgáltatásokról, kérjük forduljon a BetInAsia ügyfélszolgálathoz a [email protected] email címen vagy használja az élő chat lehetőséget.

MEGBÍZHATÓ A BETINASIA?

A BetInAsia márkát több mint 10 évvel ezelőtt hozták létre, amely gyors és biztonságos be- és kifizetéssel rendelkezik, és ezt az elégedett ügyfelek tízezrei bizonyítják! Az egyik legnagyobb és legrégebbi szereplő a piacon amely sok éves tapasztalatával és minőségi szolgáltatásával a legelőkelőbb helyet foglalja e az úgynevezett “BROKER” irodák között. Nagytétes profi fogadóként mi ez a BETINASIA-t használjuk és ajánljuk mindenkinek akinek komoly tervei vannak a sportfogadás terén!

125€ bónusz + a legjobb oddsok! Regisztrálok! Link

TERÜLETI KORLÁTOZÁSOK

A következő országok ügyfelei nem regisztrálhatnak a BetInAsia szolgáltatásban: Amerikai Egyesült Államok, Franciaország, Hollandia, Svédország, Törökország, Egyesült Királyság és Szingapúr.