Home » Cbet

A profi sportfogadás célja, hogy minél több profitot érjünk el! Emiatt pedig kiemelten oda kell figyelnünk arra, hogy olyan fogadóirodát használjunk, ahol megfelelő kínálat van, jók az oddsok és persze az sem árt ha kapunk ajándékba 100-200€-t. A Cbet ismertető cikkünkből igen sok hasznos információt megtudhatsz az online bukmékerként és casino operátorként is ténykedő cégről, mely 2018 óta van jelen a piacon. Írásunkból egyebek mellett kiderül majd, hogy milyen szolgáltatásokra számíthatsz a Cbet sportfogadás bukmékertől, és természetesen számos egyéb olyan ismeretnek a birtokába juthatsz, ami megkönnyíti a döntésed, ha épp bukméker kiválasztás előtt állsz. Nos „lássuk, hogy miből élünk”, és csapjunk bele a közepébe, mivel reményeinek szerint sikerült legalább annyira felkeltetnünk az érdeklődésed, hogy velünk tartasz ezen a virtuális „kiránduláson”, amin megismerheted a Cbet magyar ügyfelei esetében rendelkezésre álló fogadási lehetőségeket.

Előnyök
  • Jókora piac és sportesemény kínálat pre-match és élő fogadások megkötéséhez
  • Animációs videó kommentár funkció, magas szorzók
  • 100%-os első befizetési bónusz 200€-ig
Hátrányok
  • Nincs telefonos ügyfélszolgálat
  • Nincs Live Stream funkció

Használd az üdvözlő Bónuszt!

„Betting Welcome Bonus” azoknak van „kitalálva”, akik az online sportfogadás karrierjüket egy olyan kezdő bónusz révén akarják beindítani, amivel „tradicionális” sportokra fogadhatnak. Ennek a bónusznak az összege legfeljebb 200€ lehet, és mivel 100%-os, ezért az első befizetésed összegével megegyező. A bónuszra 5x megforgatási feltétel van érvényben (bónusz összeg + kezdeti befizetés). A megforgatásnál elfogadott legalacsonyabb szorzó 1.50, és 30 nap alatt kell teljesíteni a megjátszási feltételeket. (Pontos feltételekért olvasd el a Cbet weboldalán a bónusz leírását!)

Cbet regisztráció – Egyszerű és könnyű számlanyitás

A Cbet magyar nyelven nem tud, ennek ellenére nagyon könnyű használni, még annak is aki esetleg nem beszél angolul.A Cbet weboldala angol, német, spanyol, olasz, francia, orosz nyelven érhető el. Okoz e nehézséget egy angol nyelvű fogadóiroda használata? Mivel a fogadóirodák szinte egy kaptafára készülnek ezért ugyanazokat a szavakat és kifejezéseket használják, így pár nap használat után már semmi problémát nem okoz. Nem ismersz egy szót vagy a chat supporttal beszélnél? Semmi gond hiszen a legjobb barátod kistestvére a Google Translate (Google Fordító) mindig a segítségedre lesz. Töltsd le a telefonodra vagy használd a böngészőben és egyszerű mondatokat használva könnyen fogsz kommunikálni bárkivel!

No, de induljunk ki most abból, hogy úgy döntesz, hogy nem a mobilodat használva, hanem az asztali gépes webhelyen mész végig a Cbet regisztráció lépésein. Lássuk akkor a szükséges teendőket, amelyek elvégzését követően már nem lesz gond a Cbet belépés, bankolás, és természetesen az igazi pénzes online sportfogadás sem.

  1. A Cbet bejelentkezés mező (LOG IN) mellett van baloldalt felül a „SIGN UP” gomb – erre kattintva indítható el a Cbet regisztráció;
  2. A Cbetes regisztrációt elég könnyen le tudod zavarni, mivel mindössze egyetlen árva űrlapot kell kitöltened hozzá, megadva az összes kötelező mezőben a szükséges adatokat; (A Bónusz kód mezőt hagyd üresen!)

A Cbet ismertető cikkünk ezen részét nem kívánjuk bő lére ereszteni mivel a szükséges mezők kitöltése teljesen egyértelmű (név, e-mail-cím, telefonszám stb.). A móka végén pedig csak be kell pipálni az „I have read and agreed terms and conditions” szöveggel ellátott checkboxot, majd egy villámgyors kattintás a „Finish Registration” gombra, és már kész is a felhasználó fiókod.

Cbet regisztráció

Az üdvözlő bónusz igénylése

Miután Regisztráltál és befizettél a Cbet irodába, vedd fel a kapcsolatot a chat ügyfélszolgálattal! Addig ne fogadj amíg jóvá nem írták a számládon a bónuszt! Az ügyfélszolgálatnak a következőt írd: Először is azonosítania kell téged, ezért kérni fogja az Email címedet (Email address), Felhasználó nevedet (Username),  Vezetéknevedet (Last name), Keresztnevedet (First name), Születési helyedet (Date of Birth). Miután ezeket megadtad, írd a következőt:

“I would like to get the (100% up to 200€) Sport Welcome Bonus. I deposited already but not bet yet. Please activate it for me! Thank you!”

Ha mindent előkészített akkor a Cbet fiókodban az “Account/Bonuses” menüben tudod aktiválni a bónuszt!

Mindig olvasd el a bónusz feltételeit!

Cbet ügyfél hitelesítés "Account Verification"

Mint minden online fogadóirodánál a Cbet-nél is szükséges betartani a nemzetközi jogszabályokat és rendelkezéseket, amelyek egyike a Know Your Customer (pénzmosás és egyéb csúnya dolgok elleni program). Emiatt minden olyan cég, amely szerencsejáték és vagy online sportfogadás szolgáltatás nyújtásában érdekelt, utána kell hogy járjon annak (minden új ügyfele esetében), hogy az adott számla mögött ki áll, illetve, hogy ténylegesen rendelkezik-e a korábban regisztrált ügyfél a számlanyitási űrlapon megjelölt országban hivatalos lakcímmel.

Amennyiben nem hitelesíti a fiókját egy adott időn belül, akkor bizony könnyen megeshet, hogy a számláját felfüggesztik 

Az ilyen jellegű kellemetlenségek elkerülése rém egyszerű: hitelesítsd időben a számládat. Ezt a procedúrát nem nehéz lezavarni, mivel a kilétedet egy érvényes, arcképpel ellátott igazolvány másolatával (személyi, jogsi, útlevél), a lakcímedet pedig egy 3 hónapnál nem régebbi bankszámla kivonat másolattal (vagy közüzemi számla másolattal, víz, gáz, villany, internet, tv,) tudod igazolni.  A Cbet magyar ügyfelenként ezután minden szolgáltatás a rendelkezésedre áll majd, és ami – játékosként talán a legfontosabb – elhárulnak az akadályok az általad elért nyeremények kifizetése elől.

Cbet kifizetés és befizetés

A Cbet magyar ügyfelei szó szerint temérdek fizetési módszer közül tudnak választani, mind a Cbet kifizetés, mind a befizetések lebonyolítása esetén. Az operátor azon sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatók soraiba tartozik, amelyek a mai kor igényeinek megfelelően nem csak a klasszikus metódusokat biztosítják a bankoláshoz, hanem a legmodernebb, leginkább innovatív opciókat is. Ennek hála a kártyás (Visa, Mastercard), és az e-pénztárcák (NETELLER, Skrill, ecoPayz stb.) mellett kriptopénzekkel (pl. BTC, PIX), és Revolut révén is fel tudod tölteni némi cash-el a belső egyenleged, hogy aztán belevethesd magad a fogadás online világába.

Tény, hogy a Cbet kifizetés terén ugyan kevesebb fizetési megoldást kínál, de azért így sem leszel gondban, mert e-pénztárcákra, kriptovalutás pénztárcákra, és természetesen bankszámlára is kérhetsz nyeremény kifizetéseket. Arról az „apróságról” viszont lehetőleg ne feledkezz meg, hogy csak azután használj egy adott bankolási módod kifizetéshez, ha korábban már befizetéshez is használtad, mivel, ha így teszel, akkor nem kell felesleges köröket lefutnod az ügyfélszolgálattal történő egyeztetések végett.

Cbet sportfogadás operátor licencével kapcsolatos adatok

A Cbet magyar működési engedéllyel nem rendelkezik ugyan, de ettől még nem kell a kardunkban dőlnünk, mivel a webhelyet üzemeltető cégnek olyan licence van, amivel a farzsebében szinte bárhol nyújthat online fogadás szolgáltatást. A webhelyet tulajdonló AK Global N.V., székhelye ezen a címen található: 9 Abraham de Veerstraat, Willemstad, CURACAO. A cég működési engedélyét Government of CURACAO (Curacao-i kormány) állította ki: 356/JAZZ (akkreditáció: GLH-OCCHKTW0702102019).

Viszont az egyetlenegy licenc mellett az operátor más engedélyeknek nincs birtokában, és annak sincs semmi jele / nyoma a webhelyén, hogy együttműködne független ellenőrző szervezetekkel vagy játékos-védelmi organizációkkal. Az pedig, hogy a láblécen fel van tűntetve a „Regulated Crypto Gambling Company” szöveg, önmagámban semmit nem jelent (max. arra utalhat, hogy ilyen típusú bankolás is engedélyezett a bukinál). Ugyanis a kriptopénzek világban, pont hogy a decentralizáción van a lényeg (block-chains).

Cbet alternatív link – Erre tuti nem lesz mostanában szükséged!

Ha nem most jöttél le a falvédőről, akkor nyilván tudod, hogy nem is oly rég szinte az összes külföldi székhelyű bukméker ki volt tiltva az online magyar sportfogadás piacról. Ez a gyakorlatban azt jelentette, hogy a default (alapértelmezett) webcímet bepötyögve a böngésző címsorába képtelenség volt elérni a kívánt sportfogadás oldalt. És helyette egy olyan üzenet fogadta az embert, hogy a magyar állami szervek blokkolás alá helyezték az adott bukmékert – így törve borsot nem csak az operátorok, de a magyar sportfogadás rajongók orra alá is.

Itt jöttek annak idején be a képbe az úgynevezett alternatív oldalak (mirror sites), amiket speciális URL-eken keresztül lehetett elérni kábé addig, amíg azok is a magyar állam célkeresztjébe nem kerültek. Szerencsére manapság a helyzet az, hogy az EU a magyarországi szerencsejáték-törvény módosított változatát – amely hátrányos helyzetbe hozta a külföldi, uniós cégeket – lehúzta a „mellékhelyiség” erre a célra megfelelő eszközén. Az Európai Unió ráadásul ezúttal már nem elégedett meg az ilyenkor szokásos ejnye-bejnyivel, és olyan komoly összegű dotáció megvonásokat, illetve büntetéseket helyezett kilátásba, ami meghátrálásra késztette az ezen cikk megírásakor hivatalban lévő magyar kormányt.

A történteknek a „hasznom élvezői” pedig ezúttal mi, azaz a magyar játékosok lettünk (vagyunk), hiszen példának okáért Cbet alternatív link sem kell ahhoz, hogy számlát nyiss a Curacao szigetén bejegyzett bukinál – azaz a Cbet elérés jelenleg teljeséggel akadálymentes.

A Cbet sportfogadás platformjai a dizájn és funkcionalitás tükrében

A desktopos webhelyet elnézve megállapítható, hogy az operátor nem bízta a véletlenre a dolgot, és a fő terméket (sportfogadás) helyezve előtérbe, a több szekciós felosztás mellett tette le a voksát. Mivel a főmenü felépítése a mai modern kor elvárásainak megfelelően strukturált, igen könnyű a navigáció a webhelyen, és a „lépegetés”, barangolás is a különböző aloldalak, részlegek között. A címlapról, a cég mindegyik terméke egyetlen kattintással elérhető – ez a Cbet casino esetében is így van – ezért nem túlzás azt állítani, hogy a desktopos webszájt a felhasználóbarát dizájn terén a komolyabb cégek honlapjaival is pariban van.

Milyen piacokon fogadhatunk Cbet sportfogadás oldalán?

A Cbetnek a piackínálata nem jobb, de szerencsére nem is rosszabb, mint a közvetlen piaci versenytársaié. Ennek megfelelően a legtöbb fogadási piacot az olyan népszerű csapatsportok mérkőzéseinél találod, mint a foci, a kosárlabda, a jégkorong stb. Mivel ezeknél a sportoknál nem csak a végkimenetel piacon, és az egyes játékszakaszok nyertese / eredmény piacokon tudsz fogadni, hanem olyanokon is, amelyeken az adott, pontszám / gólszám szerinti eredményt kell telibe trafálni. természetesen a Cbet magyar játékosaként az alatt / felett piacok tömkelege és az egyéb, statisztikai piacok is a rendelkezésedre állnak (pl. egy adott kosárlabda meccsen xy játékos eléri-e a dobóátlagát vagy sem).

De mindemellett a Cbetnél többféle hendikepes és ázsiai hendikepes piacon is köthetsz fogadásokat, amelyekhez ráadásul a bukméker elég korrekt marginokat biztosít. Ebből kiindulva pedig az következik, hogy a szorzók (odds-ok) is valamivel magasabbak / előnyösebben, mint sok más bukinál. Hogy mi ennek az oka? Nos, ha minket kérdezel, szerintünk a Cbetnél gőzerővel munkálkodnak azon, hogy minél nagyobb számú aktív sportfogadó játékosra tegyenek szert, és ilyen esetekben jól jön, ha a szorzók kedvezők.

Milyen sportágakra fogadhatok a Cbet-en?

A bukmékernél szinte nincs olyan sport, amire ne lehetne pre-match és / vagy élő módon fogadásokat tenni (természetesen többféle piacon). A pálmát a curacao-i bukmékernél az olyan sportok viszik, mint a Magyarországon is népszerű labdarúgás, a kézilabda, a jéghoki, a kosárlabda, és a tenisz. De ezek mellett olyan sportokra is elég sok piacon tudsz fogadásokat tenisz, mint az amerikai foci, vagy például az asztalitenisz.

A Cbetnél a „vizes sportok” rajongóiról sem feledkeztek meg, így elég sok meccs biztosított a vízilabda fogadáshoz, valamint EB-k és VB-k esetében a különféle úszásnemekhez, valamint a kajak és kenu versenyekhez is, amely sportokban mi magyarok rendszerint parádés teljesítménnyel rukkolunk elő. Természetesen a bukméker sportág kínálatából a küzdősportok és a napjainkban csúcsnépszerűnek számító e-sportok sem maradtak ki, és aki úgy gondolja, hogy inkább Fortunára bízza magát szerencsét próbálhat az operátor Virtuális Sportok szekciójában található, RNG-s VR sportokkal is.

Hogyan lehet fogadást tenni a bukmékernél?

Amennyiben már „fél-profi” sportfogadó vagy, akkor ezt a részt akár nyugodtan át is ugorhatod, mivel a Cbet ismertető cikkünk ezen fejezete leginkább a kezdő sportfogadóknak íródott. A Cbetnél roppant egyszerűen lehet fogadásokat megtenni, amihez értékes segítséget nyújt a jól áttekinthető fogadási / élő fogadási ajánlat, valamint a funkcionális online betslip (fogadószelvény).

Neked, mint játékosnak a dolgod annyi, hogy ráklikkelsz a fogadási ajánlatban neked szimpatikus sportesemények megtenni kívánt kimeneteleire. A választásaid egyből felkerülnek a betslip-re, ahol be tudod állítani a tétet, valamint azt is, hogy milyen formában kívánsz fogadást kötni (minden sporteseményre egyesével, vagy kombináltan gyűjtő fogadás révén, esetleg system bet keretében).

Élő fogadás funkció Live Stream nélkül

Azzal szinte biztos, hogy nem árulunk el nagy újdonságot, hogy a Cbetnél élőben is lehet fogadásokat tenni sporteseményekre. Erre a célra az webhelyen van egy teljesen elkülönített részleg (LIVE BETTING), ahol sportág szerint bontásban találhatók meg az éppen zajló sportesemények, és azokat is szemügyre vehetjük, amelyek hamarosan kezdődnek. Az élő fogadásokhoz kábé ugyanannyi piac közül választhatunk, mint a pre-match fogadások esetében, és a fogadási opciók száma is megközelítőleg azonos.

LIVE BETTING szekcióhoz az operátor nem biztosít élő sportesemény közvetítés szolgáltatását. Némi gyógyírt jelent a problémára, hogy a webhelyen a legtöbb sporteseménynél (ahol nincs feltűntetve, hogy „event not covered” elérhető a rendszer „Match Tracker” névre keresztel videó kommentár funkciója, amivel például foci, kosárlabda, tenisz, stb., mérkőzések fontosabb történéseit tudjuk közel valós időben figyelemmel kísérni.

Pár gondolat a Cbet mobil megoldásai kapcsán

Cbet mobile platformjához jelenleg nem érhető el hagyományos értelembe vett, natív mobil alkalmazás (iOS-es, Androidos), és nem is nagyon hallani arról, hogy a közeljövőben kiadásra kerülnének ilyen típusú szoftverek. Viszont szerencsére a Cbet mobil weboldala majdhogynem tökéletesre sikeredett, és annak ellenére, hogy böngésző-alapon lehet csak használni, kiválóan megfelel még élő fogadások megtételére is. A hab a tortán, hogy a mobilos oldallal az operátort egyéb termékeit is használhatod, így a Cbet casino is elérhető vele.

Mit nyújt a bukméker biztonság terén?

Cbetnél SSL titkosítást használnak (128 bitest), ami megfelel a mai elvárásoknak, és elegendő garanciát szolgáltat annak tekintetében, hogy a pénzügyi tranzakciók során az érzékeny adatok és információk nem kerülnek illetéktelenekhez. A cég az ügyféladatokat (a regisztrációnál megadottakat) is biztonságosan, titkosított formában tárolja hardveres és szoftver védelmemmel felvértezett szervereken, így nem kell attól tartania az embernek, hogy például az e-mail-címe valamilyen „netes zaklató cég” kezébe kerül.

Ügyfélszolgálat – Elérhetőségek

A webhelyen felelhető ugyan egy minimalista kialakítású GYIK részleg, de ezzel nem mész messzire, ha komolyabb problémád merül fel, vagy egyéb jellegű kérdésed adódik. Ezért jó, ha tudod, hogy a Cbetes ügyfélszolgálatosokkal többféleképp is kapcsolatba léphetsz. A legegyszerűbb az, ha az online chaten teszed fel a kérdésed (ilyenkor rendszerint 1-2 percen belül válaszolnak). Amennyiben viszont szimpatikusabb számodra a levelezgetés, akkor a cég szakembereivel a [email protected] e-mail-címen is fel tudod venni a kapcsolatot.

Konklúzió

A Cbetnek az erősségei közé sorolható hogy habár nem rendelkezik akkora kínálattal mint pl a Bet365 vagy az 1xbet, ennek ellenére szinte teljesen alkalmas ezen irodák helyettesítésére, és a 200€-os hatalmas bónusza miatt, szinte mindenkinek kötelező választás, hiszen talált pénzről beszélünk, amely csak arra vár hogy elvegyük!

Felhasználóbarát desktopos és mobile platform, a bőséges sportesemény és fogadási piackínálat, a jókora bónuszok, valamint a többféle termék, amelyek között még a virtuális sportok is megtalálhatók. Mindemellett az sem mellékes, hogy a Cbet elérés Magyarország területéről gond nélküli, és a hazai felhasználók a bukmékeriroda összes szolgáltatás funkcióját, valamint bankolási megoldásait is igénybe vehetik. Habár a Cbet magyar nyelven nem tud, ennek ellenére nagyon könnyű használni, még annak is aki esetleg nem beszél angolul.

Cbet Details

Befizetési lehetőségek:
Pénznemek:
Platformok:
Cbet
4.3/5